Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman?

AKTÜEL 25.09.2022 - 16:06, Güncelleme: 25.09.2022 - 16:06
 

Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman?

Takvime göre uzman öğretmenlik yazılı sınav başvuruları 26 Eylül-03 Ekim 2022 tarihleri arasında alınacak.

Takvime göre uzman öğretmenlik yazılı sınav başvuruları 26 Eylül-03 Ekim 2022 tarihleri arasında alınacak. Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav 19 Kasım 2022’de yapılacak ve sınav sonuçları 12 Aralık 2022 tarihinde duyurulacak. Uzman öğretmenlik ile başöğretmenlik eğitimlerinin tamamlanmasının ardından gözler sınav başvurusuna çevrildi. Öğretmenlik Meslek Kanunu doğrultusunda hazırlanan Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği'ne göre öğretmenlerin uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için öngörülen yazılı sınavlar, yılda bir defa yapılacak.  
Takvime göre uzman öğretmenlik yazılı sınav başvuruları 26 Eylül-03 Ekim 2022 tarihleri arasında alınacak.

Takvime göre uzman öğretmenlik yazılı sınav başvuruları 26 Eylül-03 Ekim 2022 tarihleri arasında alınacak. Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav 19 Kasım 2022’de yapılacak ve sınav sonuçları 12 Aralık 2022 tarihinde duyurulacak.

Uzman öğretmenlik ile başöğretmenlik eğitimlerinin tamamlanmasının ardından gözler sınav başvurusuna çevrildi.

Öğretmenlik Meslek Kanunu doğrultusunda hazırlanan Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği'ne göre öğretmenlerin uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için öngörülen yazılı sınavlar, yılda bir defa yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.