Uzay Oteli için geri sayım başladı!

Mekanlar 08.11.2019 - 15:45, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Uzay Oteli için geri sayım başladı!

Dünyanın ilk uzay oteli için çalışmalar sonra erdikten sonra uzayda yapacağınız tatiller için kendinizi hazırlayabilirsiniz.

The Gateway Foundation, uzay otelinin 2025 yılında tamamlanacağını iddia etti.    İlk uzay oteli olacak tesise, uzay ve havacılık mühendisi Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun ismi verilecek. Tesisinin ismi Von Braun Rotating Space Station olacak.    Dünyanın ilk uzay otelinin kıdemli tasarım mimarı olan Tim Alatorre, “İnsanların artık tatil yapmak için Disney World’e gitmek gibi uzaya tatile gitme seçeneği olacak” dedi. 
Dünyanın ilk uzay oteli için çalışmalar sonra erdikten sonra uzayda yapacağınız tatiller için kendinizi hazırlayabilirsiniz.

The Gateway Foundation, uzay otelinin 2025 yılında tamamlanacağını iddia etti.

 

 İlk uzay oteli olacak tesise, uzay ve havacılık mühendisi Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun ismi verilecek. Tesisinin ismi Von Braun Rotating Space Station olacak. 

 

Dünyanın ilk uzay otelinin kıdemli tasarım mimarı olan Tim Alatorre, “İnsanların artık tatil yapmak için Disney World’e gitmek gibi uzaya tatile gitme seçeneği olacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.