Usta Oyuncu Kadir İnanır'dan Süper Bir Filim Geliyor!

DİZİ - FİLM 23.03.2019 - 11:41, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Usta Oyuncu Kadir İnanır'dan Süper Bir Filim Geliyor!

Mardinli Süryani bir ailenin hüzünlü hikayesinin anlatıldığı film 12 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak. Kadir İnanır ve Vahide Perçin'in başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda, İlk Aşk (2006), Mutlu Aile Defteri (2013), Babam (2017) gibi filmlerinden tanıdığımız Nihat Durakoturuyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda; Timur Acar, Erdal Beşikçioğlu, Aybüke Pusat, Sermet Yeşil, Nilay Erdönmez, Özgün Çoban gibi isimler de yer alıyor. Senaryosunu, Filiz Üstün Durak'ın kaleme aldığı filmin yapımını Durak Film gerçekleştirdi. Dram türündeki filmin konusu ise özetle şöyle: Yakup ve Şemsa üç çocukları ve torunlarıyla birlikte Berlin'de yaşayan Süryani bir ailedir ve yirmi beş yıl önce Mardin'den Berlin'e göç etmişlerdir. Yeni hayatlarının mutlu bir gününde Mardin'den bir telefon gelir. Bu sarsıcı telefon, 25 yıl önce kaybettikleri oğulları Mikhael ile ilgilidir ve ailenin tüm acıları tazelenir. Yakup ve Şemsa onları yalnız bırakmak istemeyen torunları Nardin ile Mardin'e giderler. Köylerine geri döndüklerinde acı bir sürprizle karşılaşırlar. Köy terk edilmiş ve eskiden yaşadıkları evde yağmalanmıştır. Gördükleri karşısında büyük bir sarsıntı geçiren Yakup, ilk şoku atlatır atlatmaz harekete geçmeye karar verir. Artık en büyük amacı yağmalanan evinden sökülen o eski kapıyı bulmaktır. Kapıyı bulabilmek için torunu Nardin ve kapıyı yerinden söken Remzi ile yola koyulur. Bu seyahat hepsinin kişisel yolculuklarının da başlangıcı olacaktır.

Mardinli Süryani bir ailenin hüzünlü hikayesinin anlatıldığı film 12 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak. Kadir İnanır ve Vahide Perçin'in başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda, İlk Aşk (2006), Mutlu Aile Defteri (2013), Babam (2017) gibi filmlerinden tanıdığımız Nihat Durakoturuyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda; Timur AcarErdal BeşikçioğluAybüke PusatSermet YeşilNilay Erdönmez, Özgün Çoban gibi isimler de yer alıyor. Senaryosunu, Filiz Üstün Durak'ın kaleme aldığı filmin yapımını Durak Film gerçekleştirdi.

Dram türündeki filmin konusu ise özetle şöyle: Yakup ve Şemsa üç çocukları ve torunlarıyla birlikte Berlin'de yaşayan Süryani bir ailedir ve yirmi beş yıl önce Mardin'den Berlin'e göç etmişlerdir. Yeni hayatlarının mutlu bir gününde Mardin'den bir telefon gelir. Bu sarsıcı telefon, 25 yıl önce kaybettikleri oğulları Mikhael ile ilgilidir ve ailenin tüm acıları tazelenir. Yakup ve Şemsa onları yalnız bırakmak istemeyen torunları Nardin ile Mardin'e giderler. Köylerine geri döndüklerinde acı bir sürprizle karşılaşırlar. Köy terk edilmiş ve eskiden yaşadıkları evde yağmalanmıştır. Gördükleri karşısında büyük bir sarsıntı geçiren Yakup, ilk şoku atlatır atlatmaz harekete geçmeye karar verir. Artık en büyük amacı yağmalanan evinden sökülen o eski kapıyı bulmaktır. Kapıyı bulabilmek için torunu Nardin ve kapıyı yerinden söken Remzi ile yola koyulur. Bu seyahat hepsinin kişisel yolculuklarının da başlangıcı olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.