Uşak’a gitmek isteyen esnafa bir yıl bedelsiz iş yeri verilecek!

AKTÜEL 25.02.2023 - 10:23, Güncelleme: 26.02.2023 - 11:08
 

Uşak’a gitmek isteyen esnafa bir yıl bedelsiz iş yeri verilecek!

Uşak şehir merkezindeki 15 dükkân Kahramanmaraş’tan gitmek isteyen esnafa bir yıl süre ile bedelsiz verilecek. İşte detaylar…

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor.  Diğer taraftan Türkiye’nin dört bir yanında hayırsever kişiler depremzedelere yardımcı olabilmek için seferber olmuş durumda.  Esnaflara sahip çıkılıyor! Bu nokta Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar odası sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Tarihi Maraş çarşısının depremde zarar görmesi ve faaliyetlerini durdurması; buradaki esnafın farklı şehirlere göç ettiğinin haberlere konu olması nedeniyle; ilimizde bir hayırseverimiz (Halil Erdoğmuş) Uşak Merkezde bulunan tarihi Bedesten çarşısındaki 15 dükkânını Kahramanmaraş’tan gelmek isteyen esnafa bir yıl süre ile bedelsiz vermek; ayrıca esnaf başı 7.500 TL’de taşınma yardımı yapmak istemektedir. Diğer taraftan Denizli merkeze giden esnaflarımız için bir hayırseverimiz (Yüksel Çiftçi) Denizli Merkezde bulunan dükkânını Kahramanmaraş’tan gelmek isteyen esnafa vermek istemektedir. Esnaf odaları birliğimizden iletişim numarası alabilirsiniz. Bilgilerinize arz ederim.” İfadelerine yer verildi. 
Uşak şehir merkezindeki 15 dükkân Kahramanmaraş’tan gitmek isteyen esnafa bir yıl süre ile bedelsiz verilecek. İşte detaylar…

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor. 

Diğer taraftan Türkiye’nin dört bir yanında hayırsever kişiler depremzedelere yardımcı olabilmek için seferber olmuş durumda. 

Esnaflara sahip çıkılıyor!

Bu nokta Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar odası sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Tarihi Maraş çarşısının depremde zarar görmesi ve faaliyetlerini durdurması; buradaki esnafın farklı şehirlere göç ettiğinin haberlere konu olması nedeniyle; ilimizde bir hayırseverimiz (Halil Erdoğmuş) Uşak Merkezde bulunan tarihi Bedesten çarşısındaki 15 dükkânını Kahramanmaraş’tan gelmek isteyen esnafa bir yıl süre ile bedelsiz vermek; ayrıca esnaf başı 7.500 TL’de taşınma yardımı yapmak istemektedir.

Diğer taraftan Denizli merkeze giden esnaflarımız için bir hayırseverimiz (Yüksel Çiftçi) Denizli Merkezde bulunan dükkânını Kahramanmaraş’tan gelmek isteyen esnafa vermek istemektedir. Esnaf odaları birliğimizden iletişim numarası alabilirsiniz. Bilgilerinize arz ederim.” İfadelerine yer verildi. 

Uşak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.