Üreticiye 15 Kilometrelik Yayla Yolu

27.10.2020 - 15:24, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Üreticiye 15 Kilometrelik Yayla Yolu

Büyükşehir Belediyesi, Afşin ilçesinde hayvan üreticileri için 15 kilometrelik yayla yolu açıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şehir genelinde faaliyetlerini sürdüren ekipler, Afşin’de yeni bir çalışma daha başlattı. Özellikle hayvan üreticilerinin geçiş bölgesi olan Peynirlik – Osmanoğlu Yaylası için 15 kilometrelik yol açılıyor.   Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, “Afşin Arıtaş Mahallesi’nde, hayvan üreticilerimizin yoğun olarak kullandığı güzergahta 15 kilometrelik yol açımı yapılıyor. Bu çalışmamızla Peynirlik – Osmanoğlu Yaylası’na ulaşım kesintisiz bir şekilde sağlanmış olacak. Hayvan üreticilerimizin bir talebini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun” denildi. 
Büyükşehir Belediyesi, Afşin ilçesinde hayvan üreticileri için 15 kilometrelik yayla yolu açıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şehir genelinde faaliyetlerini sürdüren ekipler, Afşin’de yeni bir çalışma daha başlattı. Özellikle hayvan üreticilerinin geçiş bölgesi olan Peynirlik – Osmanoğlu Yaylası için 15 kilometrelik yol açılıyor.

 

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, “Afşin Arıtaş Mahallesi’nde, hayvan üreticilerimizin yoğun olarak kullandığı güzergahta 15 kilometrelik yol açımı yapılıyor. Bu çalışmamızla Peynirlik – Osmanoğlu Yaylası’na ulaşım kesintisiz bir şekilde sağlanmış olacak. Hayvan üreticilerimizin bir talebini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun” denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.