Ünal, Siyaset millet için dertlenme işidir!

POLİTİKA 18.06.2021 - 23:20, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Ünal, Siyaset millet için dertlenme işidir!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Önsen Köprüsünün temelleri atıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Önsen Köprüsünün temelleri atıldı. Programa AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Vali Ömer Faruk Coşkun, Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, ilçe belediye başkanları, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı. Programda konuşan Ünal, “Siyasi görüşeler, bu ülkenin çıkarı ve menfaati için gecesini gündüzüne katma işidir. Siyaset millet için dertlenme işidir. Hangi siyasi görüşten olursanız olun. Ama bunlar bu millet için dertlenmiyorlar.”dedi. “Şehrimize önemli bir yatırım daha gerçekleştirildi” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve vizyonuyla Türkiye 2002’den bu yana önemli bir aşama kaydettiğine dikkat çeken AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal şunları söyledi , “Yerel yönetimlerin pandeminin zorluklarına rağmen tıpkı Önsen Köprüsü ve Bağlantı Yolları projesinde olduğu gibi dev yatırımlar hayata geçirebilmesi bu istikrarlı siyasi iradenin sayesinde olmuştur. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’ün çabaları sonucunda Kahramanmaraş’ımıza önemli bir yatırım daha gerçekleştirildi. Daha niceleri de inşallah gerçekleştirilecektir. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.Siyasi görüşlere saygımız var. Siyasi görüşeler, bu ülkenin çıkarı ve menfaati için gecesini gündüzüne katma işidir. Siyaset millet için dertlenme işidir. Hangi siyasi görüşten olursanız olun. Ama bunlar bu millet için dertlenmiyorlar. Bunlar, bu milletin mücadelesini egemen kılmak için mücadele vermiyorlar. Bunlar eğer ABD'den Avrupa'dan demokrasi dileniyorlarsa bunların bu millet adına siyaset yaptığını söyleyemeyiz kardeşlerim. Türkiye'nin önü açık, bütün bu mücadeleye ve kavgaya rağmen.” Önsen köprüsü ve bağlantı yolunun kazanımları ne olacak? 4,5 kilometrelik bağlantı yolu ile 210 metrelik köprü ve sanat yapılarını kapsayan projenin 2021 yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Dev ulaşım yatırımının hayata geçmesiyle beraber kentin yeni şehirleşme bölgelerine merkezden doğrudan erişim sağlanabilecek. Arter ve köprünün kısa vadede Sır Barajı’nın güneyinde bulunan 40 mahallede meskûn yaklaşık 60 bin kişi tarafından kullanılacağı düşünülüyor. Önsen bölgesinden şehir merkezine ulaşımını yarı yarıya düşürecek proje uzun vadede ise yaklaşık 150 bin kişilik büyük bir nüfusun ulaşımını sağlayacak.  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Önsen Köprüsünün temelleri atıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Önsen Köprüsünün temelleri atıldı.


Programa AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Vali Ömer Faruk Coşkun, Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, ilçe belediye başkanları, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.


Programda konuşan Ünal, “Siyasi görüşeler, bu ülkenin çıkarı ve menfaati için gecesini gündüzüne katma işidir. Siyaset millet için dertlenme işidir. Hangi siyasi görüşten olursanız olun. Ama bunlar bu millet için dertlenmiyorlar.”dedi.


“Şehrimize önemli bir yatırım daha gerçekleştirildi”


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve vizyonuyla Türkiye 2002’den bu yana önemli bir aşama kaydettiğine dikkat çeken AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal şunları söyledi , “Yerel yönetimlerin pandeminin zorluklarına rağmen tıpkı Önsen Köprüsü ve Bağlantı Yolları projesinde olduğu gibi dev yatırımlar hayata geçirebilmesi bu istikrarlı siyasi iradenin sayesinde olmuştur. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’ün çabaları sonucunda Kahramanmaraş’ımıza önemli bir yatırım daha gerçekleştirildi. Daha niceleri de inşallah gerçekleştirilecektir. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.Siyasi görüşlere saygımız var. Siyasi görüşeler, bu ülkenin çıkarı ve menfaati için gecesini gündüzüne katma işidir. Siyaset millet için dertlenme işidir. Hangi siyasi görüşten olursanız olun. Ama bunlar bu millet için dertlenmiyorlar. Bunlar, bu milletin mücadelesini egemen kılmak için mücadele vermiyorlar. Bunlar eğer ABD'den Avrupa'dan demokrasi dileniyorlarsa bunların bu millet adına siyaset yaptığını söyleyemeyiz kardeşlerim. Türkiye'nin önü açık, bütün bu mücadeleye ve kavgaya rağmen.”


Önsen köprüsü ve bağlantı yolunun kazanımları ne olacak?


4,5 kilometrelik bağlantı yolu ile 210 metrelik köprü ve sanat yapılarını kapsayan projenin 2021 yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Dev ulaşım yatırımının hayata geçmesiyle beraber kentin yeni şehirleşme bölgelerine merkezden doğrudan erişim sağlanabilecek. Arter ve köprünün kısa vadede Sır Barajı’nın güneyinde bulunan 40 mahallede meskûn yaklaşık 60 bin kişi tarafından kullanılacağı düşünülüyor. Önsen bölgesinden şehir merkezine ulaşımını yarı yarıya düşürecek proje uzun vadede ise yaklaşık 150 bin kişilik büyük bir nüfusun ulaşımını sağlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.