Ünal: “Biz Milletin Yandaşıyız”

POLİTİKA 22.02.2019 - 16:44, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ünal: “Biz Milletin Yandaşıyız”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Hak-İş Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ünal, “Biz milletin yandaşıyız. Biz bu ülkenin bu devletin bu bayrağın istiklalimizin, istikbalimizin yandaşıyız. Ama 15 Temmuzdan sonra 251 şehit vermiş 2 binin üzerinde gazi vermiş ve o gece çıplak elleriyle devlet oldu. Bu millet öyle bir millettir ki yeryüzünde böyle bir şey yok. O gece bu millet devlet oldu.”dedi.  “Arkadaşlarımız Maddi Sıkıntıya Girdi” Hak - İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Şube Başkanı Ömer Çınar ise: “Bir Genel Başkan Yardımcımızın burada olması ve bizi ziyaret ederek onurlandırması çok güzel bir duygu. Mahir Ünal’lar gerçekten zor yetişiyor. Bunun için ülkemiz ve memleketimiz adına onur duyulacak bir olgu. Bizlerde sayın bakanımıza daha iyi yerlerde daha güzel işlere imza atması için destek olacağız. Bu noktada da kendisinin her zaman arkasında olacağız. Bize Hak-İş olarak AK Parti’nin arka bahçesi deseler de biz sendika olarak hep doğrunun yanında yer alacağız. Tabii ki bizlerinde problemleri var. Kendilerine bize kadro meselesinde destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Bir husus var. Çalışan arkadaşlarımız enflasyona yenik düşerek, maddi imkânları kısıtlanmıştır. Yüzde 4, yüzde 4 o günkü şartlarda iyi bir rakamdı. Ama bugün enflasyon yüzde 20’leri bulduğu için yine aynı yüzde 4’lük zam arkadaşlarımızın maddi olarak sıkıntıya girmesine neden oldu. Biz sizlerden işçi haklarının biraz daha korunması talep ediyoruz. Biz her zaman devletimizin yanında olduğumuz gibi devletimizin de bizim yanımızda olmasını istiyoruz. ”diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Hak-İş Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ünal, “Biz milletin yandaşıyız. Biz bu ülkenin bu devletin bu bayrağın istiklalimizin, istikbalimizin yandaşıyız. Ama 15 Temmuzdan sonra 251 şehit vermiş 2 binin üzerinde gazi vermiş ve o gece çıplak elleriyle devlet oldu.

Bu millet öyle bir millettir ki yeryüzünde böyle bir şey yok. O gece bu millet devlet oldu.”dedi.

 “Arkadaşlarımız Maddi Sıkıntıya Girdi”

Hak - İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Şube Başkanı Ömer Çınar ise: “Bir Genel Başkan Yardımcımızın burada olması ve bizi ziyaret ederek onurlandırması çok güzel bir duygu.

Mahir Ünal’lar gerçekten zor yetişiyor. Bunun için ülkemiz ve memleketimiz adına onur duyulacak bir olgu. Bizlerde sayın bakanımıza daha iyi yerlerde daha güzel işlere imza atması için destek olacağız. Bu noktada da kendisinin her zaman arkasında olacağız. Bize Hak-İş olarak AK Parti’nin arka bahçesi deseler de biz sendika olarak hep doğrunun yanında yer alacağız. Tabii ki bizlerinde problemleri var. Kendilerine bize kadro meselesinde destek verdikleri için teşekkür ediyorum.

Bir husus var. Çalışan arkadaşlarımız enflasyona yenik düşerek, maddi imkânları kısıtlanmıştır. Yüzde 4, yüzde 4 o günkü şartlarda iyi bir rakamdı. Ama bugün enflasyon yüzde 20’leri bulduğu için yine aynı yüzde 4’lük zam arkadaşlarımızın maddi olarak sıkıntıya girmesine neden oldu. Biz sizlerden işçi haklarının biraz daha korunması talep ediyoruz. Biz her zaman devletimizin yanında olduğumuz gibi devletimizin de bizim yanımızda olmasını istiyoruz. ”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.