Ücretsiz maske dağıtımında başvurular e-Devlet’te!

06.04.2020 - 10:39, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ücretsiz maske dağıtımında başvurular e-Devlet’te!

Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın başlattığı ücretiz maske dağıtımında gelen yoğun talep üzerine başvurular "ePttAvm" üzerinden e-Devlet sistemi üzerine kaydırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınmaya devam edecek. Ülke genelinde yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) etkin şekilde mücadele için çeşitli uygulamalar başlatılırken ücretsiz maske dağıtımı vatandaşların en çok dikkatini çeken uygulamalardan biri oldu. 5 Nisan itibariyle ePttAvm üzerinden dağıtıma başlanan ücretsiz maskelerde sipariş alınmaya başlanmıştı. Ancak gelen yoğun talep üzerine başvurular e-Devlet üzerinden alınmaya başlanacak. KISA SÜREDE YOĞUN İLGİ "PttAVM.com" internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda "https://maske.epttavm.com" üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi.  
Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın başlattığı ücretiz maske dağıtımında gelen yoğun talep üzerine başvurular "ePttAvm" üzerinden e-Devlet sistemi üzerine kaydırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınmaya devam edecek.


Ülke genelinde yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) etkin şekilde mücadele için çeşitli uygulamalar başlatılırken ücretsiz maske dağıtımı vatandaşların en çok dikkatini çeken uygulamalardan biri oldu. 5 Nisan itibariyle ePttAvm üzerinden dağıtıma başlanan ücretsiz maskelerde sipariş alınmaya başlanmıştı. Ancak gelen yoğun talep üzerine başvurular e-Devlet üzerinden alınmaya başlanacak.


KISA SÜREDE YOĞUN İLGİ


"PttAVM.com" internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda "https://maske.epttavm.com" üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.