Ücretli Öğretmenlik Başvurusu Nasıl Yapılır?

EĞİTİM 31.07.2023 - 20:21, Güncelleme: 02.08.2023 - 22:38
 

Ücretli Öğretmenlik Başvurusu Nasıl Yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi için ücretli öğretmenlik başvurularını kabul etmeye başladı. İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi için ücretli öğretmenlik başvurularını kabul etmeye başladı. Peki, ücretli Öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır?  İşte detaylar... Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilen başvurular, eğitim kurumlarında kadro boşluğunda görev almak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. Ücretli öğretmenlik, özellikle öğretmen açığı bulunan okullarda geçici olarak görev yapmak isteyenler için bir fırsat sunuyor. Ücretli öğretmenlik başvuruları E-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Başvurular sırasında adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, 18 yaşını doldurmuş olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, TCK 53. madde kapsamına giren suçlardan hüküm giymemiş olmaları, askerlik yükümlülüğü bulunmamaları ve SGK'ya bağlı herhangi bir kurumda çalışmamış olmaları gibi şartları sağlamaları gerekmektedir.  
Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi için ücretli öğretmenlik başvurularını kabul etmeye başladı. İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi için ücretli öğretmenlik başvurularını kabul etmeye başladı.

Peki, ücretli Öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır?  İşte detaylar...

Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilen başvurular, eğitim kurumlarında kadro boşluğunda görev almak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Ücretli öğretmenlik, özellikle öğretmen açığı bulunan okullarda geçici olarak görev yapmak isteyenler için bir fırsat sunuyor.

Ücretli öğretmenlik başvuruları E-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvurular sırasında adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, 18 yaşını doldurmuş olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, TCK 53. madde kapsamına giren suçlardan hüküm giymemiş olmaları, askerlik yükümlülüğü bulunmamaları ve SGK'ya bağlı herhangi bir kurumda çalışmamış olmaları gibi şartları sağlamaları gerekmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.