Uçar, “Bana komplo kuruldu!”

GÜNDEM 18.01.2020 - 13:39, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Uçar, “Bana komplo kuruldu!”

Kahramanmaraş Berberler Odası Başkanı Şaban Uçar, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile neden oda başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Uçar, “Hakkımda yapılan bir komplonun sonucu oda başkanlığını bırakmak zorunda kaldım.”dedi.   İşte uçar’ın o açıklaması: “Hakkımda yapılan bir komplonun sonucu oda başkanlığını bırakmak zorunda kaldım. Gerekçem odam ve göreve devam eden arkadaşlarım yıpranmasın diye! Olayın gelişmesi belgesini kaybeden bir vatandaş bir aracı vasıtasıyla bize ulaştı. Belgesini kaybetmiş yardımcı olduk. Kayıtlarını bularak evrakını hazırlayıp okula gönderdik. Bunun altında kalmayacağını ne gerekiyorsa yapacağını söyledi, kabul etmedim.   Aracı vasıtasıyla yine teklif etmiş başkan kabul etmiyor demiş, aracı bana köy Projende kullan ben konuştum yardım edecek dedi. Belgenin hazır olduğundan sonra bunu sanki rüşvet alıyoruz gibi bilgimiz dışında ses kaydederek şahsımı kumpasın içine çektiler. Alınan bir para yok, almışım gibi bu ses kayıtlarını üyelerime gönderiyorlar, bizi bilen biliyor bilmeyenlerde kendi gibi biliyor.”
Kahramanmaraş Berberler Odası Başkanı Şaban Uçar, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile neden oda başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Uçar, “Hakkımda yapılan bir komplonun sonucu oda başkanlığını bırakmak zorunda kaldım.”dedi.

 

İşte uçar’ın o açıklaması: “Hakkımda yapılan bir komplonun sonucu oda başkanlığını bırakmak zorunda kaldım. Gerekçem odam ve göreve devam eden arkadaşlarım yıpranmasın diye! Olayın gelişmesi belgesini kaybeden bir vatandaş bir aracı vasıtasıyla bize ulaştı. Belgesini kaybetmiş yardımcı olduk. Kayıtlarını bularak evrakını hazırlayıp okula gönderdik. Bunun altında kalmayacağını ne gerekiyorsa yapacağını söyledi, kabul etmedim.

 

Aracı vasıtasıyla yine teklif etmiş başkan kabul etmiyor demiş, aracı bana köy Projende kullan ben konuştum yardım edecek dedi. Belgenin hazır olduğundan sonra bunu sanki rüşvet alıyoruz gibi bilgimiz dışında ses kaydederek şahsımı kumpasın içine çektiler. Alınan bir para yok, almışım gibi bu ses kayıtlarını üyelerime gönderiyorlar, bizi bilen biliyor bilmeyenlerde kendi gibi biliyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.