TV Reyting sonuçları belli oldu!

AKTÜEL 19.10.2022 - 16:49, Güncelleme: 19.10.2022 - 16:49
 

TV Reyting sonuçları belli oldu!

18 Ekim Salı gününün reyting sonuçları belli oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi birinci oldu. Geçen haftanın birincisi, atv ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada Esra Erol'da, dördüncü sırada FOX Haber oldu.  Üç Kız Kardeş dizisinin konusu nedir? Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan’ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ailenin üstünde gezinmeye başlayacak, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Türkan, mahsur kaldığı masalsı şatoda mutsuzluğuna kılıflar dikmeye çalışırken Dönüş’ün hayatı, geçmişten gelen büyük sırla alt üst olacak, Derya da dönüşü olmayan bir yola adım atacaktır. Sadık ve Nesrin’se kızlarını uçurumun kenarından alabilmek için bazen kendilerini, bazen de birbirlerini kaybetme noktasına geleceklerdir.   
18 Ekim Salı gününün reyting sonuçları belli oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi birinci oldu.

Geçen haftanın birincisi, atv ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada Esra Erol'da, dördüncü sırada FOX Haber oldu. 

Üç Kız Kardeş dizisinin konusu nedir?

Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan’ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ailenin üstünde gezinmeye başlayacak, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Türkan, mahsur kaldığı masalsı şatoda mutsuzluğuna kılıflar dikmeye çalışırken Dönüş’ün hayatı, geçmişten gelen büyük sırla alt üst olacak, Derya da dönüşü olmayan bir yola adım atacaktır.

Sadık ve Nesrin’se kızlarını uçurumun kenarından alabilmek için bazen kendilerini, bazen de birbirlerini kaybetme noktasına geleceklerdir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.