TÜRMOB Başkan Adayı Kartaloğlu, Kahramanmaraş’ta!

06.09.2019 - 18:40, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

TÜRMOB Başkan Adayı Kartaloğlu, Kahramanmaraş’ta!

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Saymanı Yeminli Mali Müşavir Emre Kartaloğlu, Kahramanmaraş’a gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (KMSMMMO) başkanlığının daveti üzerine Kahramanmaraş’ta gelen TÜRMOB’un genç ve dinamik başkan adayı Yeminli Mali Müşavir Emre Kartaloğlu, meslektaşları ile bir araya geldi.     “12-13 Ekim’de Genel Kurulumuz var”   Kahramanmaraş’ta olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Kartaloğlu: “Kahramanmaraşlı meslektaşlarımızla bir arada olmak çok güzel. TÜRMOB, seçim sürecine girdi. 12-13 Ekim tarihlerinde Ankara’da Genel Kurulumuz yapılacak. Genel kurulumuzun öncelikle mesleğimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu genel Kurulda gurubumuzun Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Platformunun genel başkanı olarak, platformun yaptığı ön seçimle genel başkan adayını belirledi ve genel başkan adayı olarak ta şahsıma bir teveccüh oluştu. Bu çerçevede odalarımızla ve delegelerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle de bu gün Kahramanmaraş’ta olmak kısmet oldu.” ifadelerine yer verdi.
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Saymanı Yeminli Mali Müşavir Emre Kartaloğlu, Kahramanmaraş’a gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (KMSMMMO) başkanlığının daveti üzerine Kahramanmaraş’ta gelen TÜRMOB’un genç ve dinamik başkan adayı Yeminli Mali Müşavir Emre Kartaloğlu, meslektaşları ile bir araya geldi.

 

 

“12-13 Ekim’de Genel Kurulumuz var”

 

Kahramanmaraş’ta olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Kartaloğlu: “Kahramanmaraşlı meslektaşlarımızla bir arada olmak çok güzel. TÜRMOB, seçim sürecine girdi. 12-13 Ekim tarihlerinde Ankara’da Genel Kurulumuz yapılacak. Genel kurulumuzun öncelikle mesleğimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Bu genel Kurulda gurubumuzun Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Platformunun genel başkanı olarak, platformun yaptığı ön seçimle genel başkan adayını belirledi ve genel başkan adayı olarak ta şahsıma bir teveccüh oluştu. Bu çerçevede odalarımızla ve delegelerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle de bu gün Kahramanmaraş’ta olmak kısmet oldu.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.