Türkoğlu’ndaki projeler konuşuldu!

AKTÜEL 28.09.2021 - 23:52, Güncelleme: 28.09.2021 - 23:52
 

Türkoğlu’ndaki projeler konuşuldu!

Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, büyükşehir belediye başkanı Hayrettin Güngör’ü ziyaret etti.

Ziyarette Türkoğlu ilçesinde devam eden projeler hakkında konuşuldu. Türkoğlu belediyesi sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili şu paylaşımında bulunuldu; “Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanımız Feyzettin Okumuş ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret ettiler.   Ziyarette; İlçemizde devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular. İlgili, alaka ve katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”  
Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, büyükşehir belediye başkanı Hayrettin Güngör’ü ziyaret etti.

Ziyarette Türkoğlu ilçesinde devam eden projeler hakkında konuşuldu.


Türkoğlu belediyesi sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili şu paylaşımında bulunuldu; “Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanımız Feyzettin Okumuş ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette; İlçemizde devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular. İlgili, alaka ve katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.