Türkoğlu’nda seçim ofisi açılışında gövde gösterisi!

POLİTİKA 26.02.2024 - 15:26, Güncelleme: 26.02.2024 - 15:26
 

Türkoğlu’nda seçim ofisi açılışında gövde gösterisi!

31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı Türkoğlu’nda seçim ofisi açılışı gerçekleştirdi. Açılış adeta gövde gösterisine dönüştü.

Açılışta konuşan Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, “Kaybedeni olmayan, gönüllerin galip geldiği bir Türkoğlu için 31 Mart'da birlikte kazanacağız.”dedi Muhteşem bir coşku! Okumuş, “Davamız büyük yarınlar aydınlık. Bu şehri aşkımızla, sevgimizle hep birlikte ayağa kaldıracağız. Cumhur İttifakı Türkoğlu Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını muhteşem bir coşkuyla gerçekleştirdik. Bu muhteşem açılışımıza coşkulu katılımlarından dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı Türkoğlu’nda seçim ofisi açılışı gerçekleştirdi. Açılış adeta gövde gösterisine dönüştü.

Açılışta konuşan Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, “Kaybedeni olmayan, gönüllerin galip geldiği bir Türkoğlu için 31 Mart'da birlikte kazanacağız.”dedi

Muhteşem bir coşku!

Okumuş, “Davamız büyük yarınlar aydınlık. Bu şehri aşkımızla, sevgimizle hep birlikte ayağa kaldıracağız.

Cumhur İttifakı Türkoğlu Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını muhteşem bir coşkuyla gerçekleştirdik.

Bu muhteşem açılışımıza coşkulu katılımlarından dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.