Türkoğlu'nda Mustafa Taşhan'dan Feyzettin Okumuş'a destek!

POLİTİKA 24.02.2024 - 18:31, Güncelleme: 24.02.2024 - 18:31
 

Türkoğlu'nda Mustafa Taşhan'dan Feyzettin Okumuş'a destek!

Geçen dönem yerel seçimlerde Türkoğlu Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Av. Mustafa Taşhan, Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş'a destek oldu.

Geçen dönem yerel seçimlerde  Türkoğlu Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Av. Mustafa Taşhan, yeniden Ak Parti'ye katılarak beraberindeki grup ile 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı olan Av. Feyzettin Okumuş'a destek oldu.  Okumuş katılım programıyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, "Cumhur İttifakı ailemiz günden güne büyümeye devam ediyor. Partimize katılarak bizimle birlikte yol yürüme kararı alan önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Sn.Mustafa Taşhan, ailesi ve heyetini coşkuyla karşıladık. Ailemize hoş geldiniz Başkanım . Her geçen gün bizlere omuz vermek, destek olmak için ailemize katılan hemşehrilerimizin sayısı gittikçe artıyor ve artmaya da devam edecek." ifadelerine yer verdi. 
Geçen dönem yerel seçimlerde Türkoğlu Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Av. Mustafa Taşhan, Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş'a destek oldu.

Geçen dönem yerel seçimlerde  Türkoğlu Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Av. Mustafa Taşhan, yeniden Ak Parti'ye katılarak beraberindeki grup ile 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı olan Av. Feyzettin Okumuş'a destek oldu. 

Okumuş katılım programıyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, "Cumhur İttifakı ailemiz günden güne büyümeye devam ediyor.

Partimize katılarak bizimle birlikte yol yürüme kararı alan önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Sn.Mustafa Taşhan, ailesi ve heyetini coşkuyla karşıladık.

Ailemize hoş geldiniz Başkanım . Her geçen gün bizlere omuz vermek, destek olmak için ailemize katılan hemşehrilerimizin sayısı gittikçe artıyor ve artmaya da devam edecek." ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.