Türkoğlu’nda Konteyner kentler nereye kurulacak?

GÜNDEM 17.02.2023 - 12:22, Güncelleme: 18.02.2023 - 18:42
 

Türkoğlu’nda Konteyner kentler nereye kurulacak?

Türkoğlu’nda Konteyner kentler nereye kurulacak? İlçe’de odun, kömür, çadır sorunu çözüldü mü? İşte detaylar…

Yüzyılın afetinin merkezi olan Kahramanmaraş’ta yaralar sarılmaya çalışılıyor. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7. ve 7.6 şiddetli depremleri 10 ilde yıkıma neden oldu. Büyük yıkımın ardından şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor.Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde ise başta Belediye başkanı Osman Okumuş olmakla birlikte görevliler normalleşme adına yoğun çaba sarf ediyor.  Peki, Türkoğlu’nda Konteyner kentler nereye kurulacak? İlçe’de odun, kömür, çadır sorunu çözüldü mü? Bu soruların cevabını Başkan Okumuş, fisiltihaber.com.tr ‘ye aktardı.  2 Bin konteynır kurulacak! Başkan Okumuş, İlçeye ilk etapta 2 bin konteynır kuracaklarını kaydetti. “5 Bölgeye konteynır kent kuracağız” Okumuş, “İlçemizde çadır sorunu büyük ölçüde çözüldü. Odun, kömür sorunu da büyük ölçüde çözüldü diyebiliriz. Diğer taraftan Türkoğlu TOKİ, Beyoğlu mahallesi, Sekeroba mahallesi, Kılılı spor tesisleri ve Türkoğlu lojistik merkezine konteynır kentler kuracağız. İlçemizi hızlı bir şekilde normalleştirmeye çalışacağız. Bu afeti hep beraber atlatacağız. Devletimiz güçlü bununda üstesinden gelecektir.” Diye konuştu. 
Türkoğlu’nda Konteyner kentler nereye kurulacak? İlçe’de odun, kömür, çadır sorunu çözüldü mü? İşte detaylar…

Yüzyılın afetinin merkezi olan Kahramanmaraş’ta yaralar sarılmaya çalışılıyor. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7. ve 7.6 şiddetli depremleri 10 ilde yıkıma neden oldu.

Büyük yıkımın ardından şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor.Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde ise başta Belediye başkanı Osman Okumuş olmakla birlikte görevliler normalleşme adına yoğun çaba sarf ediyor. 

Peki, Türkoğlu’nda Konteyner kentler nereye kurulacak? İlçe’de odun, kömür, çadır sorunu çözüldü mü?

Bu soruların cevabını Başkan Okumuş, fisiltihaber.com.tr ‘ye aktardı. 

2 Bin konteynır kurulacak!

Başkan Okumuş, İlçeye ilk etapta 2 bin konteynır kuracaklarını kaydetti.

“5 Bölgeye konteynır kent kuracağız”

Okumuş, “İlçemizde çadır sorunu büyük ölçüde çözüldü. Odun, kömür sorunu da büyük ölçüde çözüldü diyebiliriz.

Diğer taraftan Türkoğlu TOKİ, Beyoğlu mahallesi, Sekeroba mahallesi, Kılılı spor tesisleri ve Türkoğlu lojistik merkezine konteynır kentler kuracağız. İlçemizi hızlı bir şekilde normalleştirmeye çalışacağız.

Bu afeti hep beraber atlatacağız. Devletimiz güçlü bununda üstesinden gelecektir.” Diye konuştu. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.