Türkoğlu’nda Kentsel Dönüşüm Sürüyor!

22.10.2019 - 09:01, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu’nda Kentsel Dönüşüm Sürüyor!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Değişim, dönüşüm, değer sloganı ile başlatılan proje kapsamında Türkoğlu Hükûmet Konağı’nın yıkım çalışmalarına başlandı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlk aşamasının tamamlandığı Millet Meydanın, ikinci aşamasında bulunan ve kamu külliyesine taşınan hükûmet konağının, yıkım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.   ‘İlerde 2 Milyon kişiye hizmet verebilecek meydan yapacağız’   Söz verdiğimiz gibi ilçemize güzel bir Meydan yapıyoruz diyen Belediye Başkanı Okumuş: “Milletimize söz verdiğimiz gibi Hükûmet Konağımız ve Belediye Hizmet Binamız ikisi de aynı yerde vatandaşlarımıza hizmet vermekte.Şuan da yaklaşık 40 yıldır hizmet veren Hükumet Konağımız yıkılıyor. Kısa zamanda yıkım gerçekleştirilip bulunduğumuz yere güzel bir otopark yapacağız, üzerini de merasim alanı ve cami olacak. Millet Meydanımızın 2. ve 3. etapları bittiği takdirde nüfusu bir- iki milyon kapasiteye yetecek yaklaşık 30 bin metre karelik bir millet meydanına kavuşturacağız”dedi.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Değişim, dönüşüm, değer sloganı ile başlatılan proje kapsamında Türkoğlu Hükûmet Konağı’nın yıkım çalışmalarına başlandı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlk aşamasının tamamlandığı Millet Meydanın, ikinci aşamasında bulunan ve kamu külliyesine taşınan hükûmet konağının, yıkım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

‘İlerde 2 Milyon kişiye hizmet verebilecek meydan yapacağız’

 

Söz verdiğimiz gibi ilçemize güzel bir Meydan yapıyoruz diyen Belediye Başkanı Okumuş: “Milletimize söz verdiğimiz gibi Hükûmet Konağımız ve Belediye Hizmet Binamız ikisi de aynı yerde vatandaşlarımıza hizmet vermekte.Şuan da yaklaşık 40 yıldır hizmet veren Hükumet Konağımız yıkılıyor. Kısa zamanda yıkım gerçekleştirilip bulunduğumuz yere güzel bir otopark yapacağız, üzerini de merasim alanı ve cami olacak. Millet Meydanımızın 2. ve 3. etapları bittiği takdirde nüfusu bir- iki milyon kapasiteye yetecek yaklaşık 30 bin metre karelik bir millet meydanına kavuşturacağız”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.