Türkoğlu’nda Halı Sahalar Yeniden Kapatıldı!

SPOR 12.07.2020 - 12:03, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Türkoğlu’nda Halı Sahalar Yeniden Kapatıldı!

Korona virüs tedbirleri kapsamında Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde halı sahalar kapatıldı.

Alınan bilgilere göre Türkoğlu ilçesinde bulunan halı sahalarda futbol oynanması ve kalabalık oluşturularak sosyal mesafenin ihlal edilmesini önlemek ve korona virüsün olası yayılmasını önlemek amacıyla halı sahaların kapatılmasına karar verildi. Türkoğlu ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde bulunan halı saha işletmecilerine gerekli uyarılar yapılarak halı sahada futbol oynanması halinde yasal işlemlerin yapılarak gerekli cezai işlem ve idari yaptırımların uygulanacağı bildirildi.  
Korona virüs tedbirleri kapsamında Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde halı sahalar kapatıldı.

Alınan bilgilere göre Türkoğlu ilçesinde bulunan halı sahalarda futbol oynanması ve kalabalık oluşturularak sosyal mesafenin ihlal edilmesini önlemek ve korona virüsün olası yayılmasını önlemek amacıyla halı sahaların kapatılmasına karar verildi.


Türkoğlu ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde bulunan halı saha işletmecilerine gerekli uyarılar yapılarak halı sahada futbol oynanması halinde yasal işlemlerin yapılarak gerekli cezai işlem ve idari yaptırımların uygulanacağı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.