Türkoğlu’nda esnafların sorunu çözüldü mü?

YEREL HABERLER 19.06.2023 - 16:44, Güncelleme: 24.06.2023 - 22:38
 

Türkoğlu’nda esnafların sorunu çözüldü mü?

Türkoğlu’nda esnafların sorunu çözüldü mü? Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bu sorunun cevabını açıkladı.

Türkoğlu’nda esnafların sorunu çözüldü mü? Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bu sorunun cevabını açıkladı.  Başkan Okumuş, "Türkoğlu'nda 6 adet konteyner çarşısı kurduk. Bunlar; ilçe merkezinde 2 adet, Beyoğlu'nda 1 tane, Şekeroba'da 2 adet, Kılılı'da ise 1 adet olmak üzere toplamda 6 adet esnaf çarşısı kurduk. " dedi. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına ilçedeki konteyner çarşılar hakkında konuştu. İşte Osman Okumuş'un o açıklaması:  Türkoğlu'nda 6 adet konteyner çarşısı kurduk. Bunlar; ilçe merkezinde 2 adet, Beyoğlu'nda 1 tane, Şekeroba'da 2 adet, Kılılı'da ise 1 adet olmak üzere toplamda 6 adet esnaf çarşısı kurduk. Bunları kurarken daha önceki çarşılara yakın yerleri tercih ettik. Konteyner çarşılarını bir cazibe merkezine dönüştürdük. Konteyner çarşıalrda esnaf çeşitliliğini gözettik. Esnaf çrşılarının yanı sıra iş yerlerini keni yerlerine yapmak isteyen esnaflarımıza da yardımcı olduk. Konteynerleri onlarda da verdik. Burada kimseyi mağdur etmemeye çalıktık."   
Türkoğlu’nda esnafların sorunu çözüldü mü? Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bu sorunun cevabını açıkladı.

Türkoğlu’nda esnafların sorunu çözüldü mü? Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bu sorunun cevabını açıkladı. 

Başkan Okumuş, "Türkoğlu'nda 6 adet konteyner çarşısı kurduk. Bunlar; ilçe merkezinde 2 adet, Beyoğlu'nda 1 tane, Şekeroba'da 2 adet, Kılılı'da ise 1 adet olmak üzere toplamda 6 adet esnaf çarşısı kurduk. " dedi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına ilçedeki konteyner çarşılar hakkında konuştu.

İşte Osman Okumuş'un o açıklaması: 

Türkoğlu'nda 6 adet konteyner çarşısı kurduk. Bunlar; ilçe merkezinde 2 adet, Beyoğlu'nda 1 tane, Şekeroba'da 2 adet, Kılılı'da ise 1 adet olmak üzere toplamda 6 adet esnaf çarşısı kurduk.

Bunları kurarken daha önceki çarşılara yakın yerleri tercih ettik. Konteyner çarşılarını bir cazibe merkezine dönüştürdük. Konteyner çarşıalrda esnaf çeşitliliğini gözettik.

Esnaf çrşılarının yanı sıra iş yerlerini keni yerlerine yapmak isteyen esnaflarımıza da yardımcı olduk. Konteynerleri onlarda da verdik. Burada kimseyi mağdur etmemeye çalıktık." 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.