Türkoğlu'nda Emek Korumalı Anlaşma!

YEREL HABERLER 16.05.2024 - 19:07, Güncelleme: 16.05.2024 - 19:07
 

Türkoğlu'nda Emek Korumalı Anlaşma!

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, “Kur korumalı değil emek korumalı yerel yönetim anlayışı ile çalışıyoruz." dedi

Yüzde 70-80’lik artış yapıldı! Yapılan anlaşma hakkında bilgiler veren Karaca,  " Çalışan personelin sosyal, ekonomik ve kültürel düzeylerini yükseltmeyi, ekonomik ve sosyal haklarını koruyup geliştirmeyi, çalışan personelin moral gücünü artırarak daha verimli çalışmasını sağlamak, bilgi ve becerisini geliştirmesini amaçlayarak Türkoğlu Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında, memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik sosyal denge sözleşmesi imzaladık. Ortaya koymuş olduğumuz yüzde 70-80’lik artışla çalışanlarımızın refahına, huzuruna ve mutluluğuna katkı sağlamaya devam edeceğiz. BEM-BİR-SEN Kahramanmaraş Şube Başkanı Necati Kahveci ile imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesinin Hayırlara vesile olmasını dileriz." ifadelerine yer verdi. 
Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, “Kur korumalı değil emek korumalı yerel yönetim anlayışı ile çalışıyoruz." dedi

Yüzde 70-80’lik artış yapıldı!

Yapılan anlaşma hakkında bilgiler veren Karaca,  " Çalışan personelin sosyal, ekonomik ve kültürel düzeylerini yükseltmeyi, ekonomik ve sosyal haklarını koruyup geliştirmeyi, çalışan personelin moral gücünü artırarak daha verimli çalışmasını sağlamak, bilgi ve becerisini geliştirmesini amaçlayarak Türkoğlu Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında, memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik sosyal denge sözleşmesi imzaladık.

Ortaya koymuş olduğumuz yüzde 70-80’lik artışla çalışanlarımızın refahına, huzuruna ve mutluluğuna katkı sağlamaya devam edeceğiz.

BEM-BİR-SEN Kahramanmaraş Şube Başkanı Necati Kahveci ile imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesinin Hayırlara vesile olmasını dileriz." ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.