Türkoğlu’nda Çilek Hasadı Günleri!

07.06.2019 - 21:06, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu’nda Çilek Hasadı Günleri!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde çilek hasadı için tarla günü düzenleniyor.

Kahramanmaraş İl tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Türkoğlu Çilek Üreticileri Birliği koordinasyonunda Türkoğlu ilçesi Muratçakıroğlu Mahallesinde 11 Haziran 2019 Salı günü düzenlenecek olan çilek hasadı tarla gününde bölgede çilek üretiminin önemi ve çilek üreticilerinin sorunları ve talepleri dile getirilecek. Programda ayrıca Türkoğlu ilçesine bağlı olan ve yıllarca unutulmuş bir vaziyette kalan Çakıroğlu ve Kaledibi Mahallelerinin çilek sayesinde nasıl geliştiği ve tersine göçün nasıl başladığı ile ilgili bir sunum yapılacak.  
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde çilek hasadı için tarla günü düzenleniyor.

Kahramanmaraş İl tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Türkoğlu Çilek Üreticileri Birliği koordinasyonunda Türkoğlu ilçesi Muratçakıroğlu Mahallesinde 11 Haziran 2019 Salı günü düzenlenecek olan çilek hasadı tarla gününde bölgede çilek üretiminin önemi ve çilek üreticilerinin sorunları ve talepleri dile getirilecek.

Programda ayrıca Türkoğlu ilçesine bağlı olan ve yıllarca unutulmuş bir vaziyette kalan Çakıroğlu ve Kaledibi Mahallelerinin çilek sayesinde nasıl geliştiği ve tersine göçün nasıl başladığı ile ilgili bir sunum yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.