Türkoğlu’nda binlerce ağaç toprakla buluşuyor!

08.04.2020 - 17:36, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu’nda binlerce ağaç toprakla buluşuyor!

Kahramanmaraş‘ın Türkoğlu ilçesinde Millet Bahçesi yapım çalışmaları kapsamında binlerce ağaç dikiliyor.

Geçtiğimiz haftalarda 400 dönümlük bir alanda Millet Bahçesi yapım çalışmalarının başladığı ve hız kesmeden devam ettiği Şekeroba Mahallesinde Türkoğlu Belediyesi tarafından  binlerce ağaç dikilmeye devam ediliyor.   Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ‘un da bizzat katılarak ağaç diktiği Millet Bahçesinde, Belediyenin tüm personeli birlikte Şekeroba Millet Bahçesi alanı içerisine fidan dikimi gerçekleştiriyor. Çalışmalar korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uyularak, maske ve eldiven gibi koruyucu araç gereç kullanılarak yapılıyor.  
Kahramanmaraş‘ın Türkoğlu ilçesinde Millet Bahçesi yapım çalışmaları kapsamında binlerce ağaç dikiliyor.

Geçtiğimiz haftalarda 400 dönümlük bir alanda Millet Bahçesi yapım çalışmalarının başladığı ve hız kesmeden devam ettiği Şekeroba Mahallesinde Türkoğlu Belediyesi tarafından  binlerce ağaç dikilmeye devam ediliyor.

 

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ‘un da bizzat katılarak ağaç diktiği Millet Bahçesinde, Belediyenin tüm personeli birlikte Şekeroba Millet Bahçesi alanı içerisine fidan dikimi gerçekleştiriyor.


Çalışmalar korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uyularak, maske ve eldiven gibi koruyucu araç gereç kullanılarak yapılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.