Türkoğlu’nda “Araç Muayene İstasyonu” Sorunu Var!

08.04.2019 - 17:42, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu’nda “Araç Muayene İstasyonu” Sorunu Var!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde araç muayene istasyonu olmaması araç muayenesi yaptıracak vatandaşları zor duruda bırakıyor.

Kahramanmaraş’ın 73 bin nüfuslu en yakın ilçesi olan Türkoğlu’nda araç muayene istasyonu olmaması araçlarını muayene yaptıracak vatandaşları Kahramanmaraş il merkezine veya Pazarcık ilçesine bağlı Narlı mahallesine gitmelerine veya onbeş günde bir ilçelerine gelen gezici araç muayene istasyonunu beklemelerine sebep oluyor. Vatandaşların araçlarını muayene ettirebilmek için başka yerlere gitmek zorunda kalması ise zaman kaybına sebep oluyor. İlçede yaşayan vatandaşlar araç muayenesi için başka yerlere gitmek yada gezici araç muayene istasyonunun gelmesini beklemek istemiyor. Türkoğlu ilçesine kurulacak olan araç muayene istasyonu araç sahiplerinin yanı sıra Kahramanmaraş ve Gaziantep ilinin Nurdağ ilçesini de içine alarak yüzlerce bin insana hizmet verebilir.  
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde araç muayene istasyonu olmaması araç muayenesi yaptıracak vatandaşları zor duruda bırakıyor.

Kahramanmaraş’ın 73 bin nüfuslu en yakın ilçesi olan Türkoğlu’nda araç muayene istasyonu olmaması araçlarını muayene yaptıracak vatandaşları Kahramanmaraş il merkezine veya Pazarcık ilçesine bağlı Narlı mahallesine gitmelerine veya onbeş günde bir ilçelerine gelen gezici araç muayene istasyonunu beklemelerine sebep oluyor. Vatandaşların araçlarını muayene ettirebilmek için başka yerlere gitmek zorunda kalması ise zaman kaybına sebep oluyor.
İlçede yaşayan vatandaşlar araç muayenesi için başka yerlere gitmek yada gezici araç muayene istasyonunun gelmesini beklemek istemiyor. Türkoğlu ilçesine kurulacak olan araç muayene istasyonu araç sahiplerinin yanı sıra Kahramanmaraş ve Gaziantep ilinin Nurdağ ilçesini de içine alarak yüzlerce bin insana hizmet verebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.