Türkoğlu’nda 7 bin 200 yeni konutun çalışmaları devam ediyor!

GÜNDEM 15.06.2023 - 08:35, Güncelleme: 18.06.2023 - 21:11
 

Türkoğlu’nda 7 bin 200 yeni konutun çalışmaları devam ediyor!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, deprem sonrası barınma konusunda yapılan çalışmalar hakkında fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Başkan Okumuş, Türkoğlu’na 7 bin 200 yeni konutun yapılacağını ve bu konutların ihalesinin yüzde sekseninin yapıldığını kaydetti. İşte Osman Okumuş’un o açıklamaları:  KİMSE MAĞDUR EDİLMİYOR! “Deprem sonrası ilçemizde AFAD ve Çevre Şehircilik bakanlığı hasar tespit çalışmalarını büyük bir titizlilikle yürüttü. 4 mahallemizin tamamında hasarlar vardı. İlçemizde 7 bin 200 konut yapılacak. Konutların yerleri tespit edildi. Bunun bir kısmı kır evleri diğer kısımları ise zemin artı 3, zemin artı 4 katlı binalar. Bu çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Çalışmalarımızda kimseyi mağdur etmemeye gayret ediyoruz.  KONUTLAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK! Kış ayına kadar konutların büyük bir oranı tamamlanacak. Bizim için önemli olan buydu. İlçemizde konteyner sorunu bulunmamaktadır. Bu ay sonu itibarıyla konteynerler teslim edilecek.”   
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, deprem sonrası barınma konusunda yapılan çalışmalar hakkında fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Başkan Okumuş, Türkoğlu’na 7 bin 200 yeni konutun yapılacağını ve bu konutların ihalesinin yüzde sekseninin yapıldığını kaydetti.

İşte Osman Okumuş’un o açıklamaları: 

KİMSE MAĞDUR EDİLMİYOR!

“Deprem sonrası ilçemizde AFAD ve Çevre Şehircilik bakanlığı hasar tespit çalışmalarını büyük bir titizlilikle yürüttü. 4 mahallemizin tamamında hasarlar vardı. İlçemizde 7 bin 200 konut yapılacak. Konutların yerleri tespit edildi. Bunun bir kısmı kır evleri diğer kısımları ise zemin artı 3, zemin artı 4 katlı binalar. Bu çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Çalışmalarımızda kimseyi mağdur etmemeye gayret ediyoruz. 

KONUTLAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK!

Kış ayına kadar konutların büyük bir oranı tamamlanacak. Bizim için önemli olan buydu. İlçemizde konteyner sorunu bulunmamaktadır. Bu ay sonu itibarıyla konteynerler teslim edilecek.” 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.