Türkoğlu’nda 200 milyon TL yatırımın temelleri atıldı!

YEREL HABERLER 06.11.2022 - 15:41, Güncelleme: 06.11.2022 - 15:41
 

Türkoğlu’nda 200 milyon TL yatırımın temelleri atıldı!

Türkoğlu küçük sanayi sitesinin temelleri atıldı. Bu proje bölge halkına rahat nefes aldıracak. 200 milyon TL harcanacak tesiste 150 işyeri olacak.

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde küçük sanayi sitesinin temelleri atıldı. Bu proje bölge halkına rahat nefes aldıracak. 200 milyon TL harcanacak tesiste 150 işyeri olacak.  Okumuş’un gurur günü! Yapılması konusunda büyük mesai harcayan Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş, “İlçemiz için gece gündüz çalışıyoruz. Türkoğlu Küçük Sanayi sitemizin temellerini attık. Burada toplamda 200 milyonluk yatırım ve 150 işyeri olacak.”dedi. Temel atma törenine TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, ilçe Kaymakamı Burak Keser, Türkoğlu Belediye Başkanız Osman Okumuş, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Ülkü Ocakları Türkoğlu İlçe Başkanı Mehmet Gökçe, STK temsilcileri ve esnaflar katıldı. Törende SS Türkoğlu küçük sanayi sitesi yapı kooperatifi başkanı Ekrem Karadeniz, Başkan Okumuş 'a ve emeği geçenlere teşekkür plaketi takdim etti. fisiltihaber.com.tr – yerel haberler 
Türkoğlu küçük sanayi sitesinin temelleri atıldı. Bu proje bölge halkına rahat nefes aldıracak. 200 milyon TL harcanacak tesiste 150 işyeri olacak.

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde küçük sanayi sitesinin temelleri atıldı. Bu proje bölge halkına rahat nefes aldıracak. 200 milyon TL harcanacak tesiste 150 işyeri olacak. 

Okumuş’un gurur günü!

Yapılması konusunda büyük mesai harcayan Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş, “İlçemiz için gece gündüz çalışıyoruz. Türkoğlu Küçük Sanayi sitemizin temellerini attık. Burada toplamda 200 milyonluk yatırım ve 150 işyeri olacak.”dedi.

Temel atma törenine TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, ilçe Kaymakamı Burak Keser, Türkoğlu Belediye Başkanız Osman Okumuş, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Ülkü Ocakları Türkoğlu İlçe Başkanı Mehmet Gökçe, STK temsilcileri ve esnaflar katıldı.

Törende SS Türkoğlu küçük sanayi sitesi yapı kooperatifi başkanı Ekrem Karadeniz, Başkan Okumuş 'a ve emeği geçenlere teşekkür plaketi takdim etti.

fisiltihaber.com.tr – yerel haberler 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.