Türkoğlu’na yeni bulvar yapılıyor!

26.01.2020 - 15:40, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu’na yeni bulvar yapılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Türkoğlu ilçesinde tek şeritli yolu bulvara dönüştürmek için çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçesinde Mahir Ünal Caddesinin devamında yol genişletme çalışmalara başladı.   Türkoğlu ilçesinde Eski Adana Yolu olarak bilinen ve Türkoğlu Meslek Yüksek Okulu ile Ceceli Mahallesine ulaşımı sağlayan ve devamında mevcut Kahramanmaraş Osmaniye Karayoluna bağlanan tek şeritli yolu çift şerit geliş gidiş yapmak üzere çalışmalara başladı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Türkoğlu ilçesinde tek şeritli yolu bulvara dönüştürmek için çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçesinde Mahir Ünal Caddesinin devamında yol genişletme çalışmalara başladı.

 

Türkoğlu ilçesinde Eski Adana Yolu olarak bilinen ve Türkoğlu Meslek Yüksek Okulu ile Ceceli Mahallesine ulaşımı sağlayan ve devamında mevcut Kahramanmaraş Osmaniye Karayoluna bağlanan tek şeritli yolu çift şerit geliş gidiş yapmak üzere çalışmalara başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.