Türkoğlu’na Yeni Bir Mesire Alanı!

30.10.2019 - 09:27, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu’na Yeni Bir Mesire Alanı!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde vatandaşların sıcak yaz aylarında serinleyebilecekleri bir seyir terası gibi bir mesire alanı yapıldı.

Konumu itibariyle Kahramanmaraş’ın yaz aylarında en sıcak yerlerinden birisi olan Türkoğlu ilçesinde vatandaşların ailecek zaman geçirebilecekleri yeni bir mesire alanı yapıldı. Çakıroğlu Mahallesi yolu üzerinde  ilçeye yaklaşık yirmi kilometre mesafede bulunan Yığıncık Beli mevkiinde Türkoğlu Orman İşletme Şefi Metin Yiğit’in girişimleri ile vatandaşların imece usulü yaptığı mesire alanı tamamlandığında denizden 1200 metre yüksekliği, doğal serinliği ve çok geniş bir bölgeyi kapsayan manzarası ile vatandaşların büyük bir uğrak yeri olacak.   Mesire alanı Büyük İmalı Mahallesi, Kızıleniş Göleti, Gavur Gölü Havzası, Sağlık Ovası gibi alanlarla birlikte Gaziantep sınırına kadar olan bölgeyi aynı anda görme imkanı sağlayan konumuyla örneklerinin vatandaşlarca çok beğenildiği seyir terası özelliğinde bulunuyor.
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde vatandaşların sıcak yaz aylarında serinleyebilecekleri bir seyir terası gibi bir mesire alanı yapıldı.

Konumu itibariyle Kahramanmaraş’ın yaz aylarında en sıcak yerlerinden birisi olan Türkoğlu ilçesinde vatandaşların ailecek zaman geçirebilecekleri yeni bir mesire alanı yapıldı. Çakıroğlu Mahallesi yolu üzerinde  ilçeye yaklaşık yirmi kilometre mesafede bulunan Yığıncık Beli mevkiinde Türkoğlu Orman İşletme Şefi Metin Yiğit’in girişimleri ile vatandaşların imece usulü yaptığı mesire alanı tamamlandığında denizden 1200 metre yüksekliği, doğal serinliği ve çok geniş bir bölgeyi kapsayan manzarası ile vatandaşların büyük bir uğrak yeri olacak.

 

Mesire alanı Büyük İmalı Mahallesi, Kızıleniş Göleti, Gavur Gölü Havzası, Sağlık Ovası gibi alanlarla birlikte Gaziantep sınırına kadar olan bölgeyi aynı anda görme imkanı sağlayan konumuyla örneklerinin vatandaşlarca çok beğenildiği seyir terası özelliğinde bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.