Türkoğlu’na evlenecek çiftlere kolaylık!

14.03.2020 - 10:08, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu’na evlenecek çiftlere kolaylık!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde, Belediye Binasına resmi nikah işlemlerinin yapılacağı Nikah Salonu yapıldı.

Önceki yıllardan itibaren resmi nikah işlemlerinin bir kısmı Türkoğlu Belediyesinde nikah ise Kahramanmaraş yolu üzerindeki Nikah Sarayında yapılıyordu.   Aradaki mesafeden dolayı zaman zaman sorunlar çıkabiliyordu. Bu sorunların önüne geçebilmek için Belediye Hizmet Binası içerisinde nikah salonu yapıldı.     Belediyeden yapılan açıklamada: “Türkoğlu ilçemizdeki vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve evlendirme hizmetinin en iyisini sunmak amacıyla Türkoğlu ilçemize kazandırdığımız Yeni Belediye Hizmet binamızın içerisinde hizmete açtığımız nikah salonumuz, evlenecek olan tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.   Vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet vereceğimiz salonumuzda, nikah akdini gerçekleştirecek olan tüm çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.” ifadelerine yer verildi.
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde, Belediye Binasına resmi nikah işlemlerinin yapılacağı Nikah Salonu yapıldı.

Önceki yıllardan itibaren resmi nikah işlemlerinin bir kısmı Türkoğlu Belediyesinde nikah ise Kahramanmaraş yolu üzerindeki Nikah Sarayında yapılıyordu.

 

Aradaki mesafeden dolayı zaman zaman sorunlar çıkabiliyordu. Bu sorunların önüne geçebilmek için Belediye Hizmet Binası içerisinde nikah salonu yapıldı.

 

 

Belediyeden yapılan açıklamada: “Türkoğlu ilçemizdeki vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve evlendirme hizmetinin en iyisini sunmak amacıyla Türkoğlu ilçemize kazandırdığımız Yeni Belediye Hizmet binamızın içerisinde hizmete açtığımız nikah salonumuz, evlenecek olan tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.

 

Vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet vereceğimiz salonumuzda, nikah akdini gerçekleştirecek olan tüm çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.