Türkoğlu’na Bir Taziye Evi Daha!

16.11.2019 - 20:30, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu’na Bir Taziye Evi Daha!

Türkoğlu Belediyesinin taziye evi inşaatları devam ediyor.

Türkoğlu Belediyesi tarafından mahallelerde sosyal tesis yapımları kapsamında Avşarlı Mahallesinde taziye evi yapılıyor. Avşarlı Mahallemize inşa edeceğimiz taziye evinin 1. etap temel beton dökümü yapımına başlanıldı.   Türkoğlu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada: “Avşarlı Mahallemize çok amaçlı sosyal tesis olarak da kullanılacak olan taziye evi inşaatımız en kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız.” ifadelerine yer verildi.
Türkoğlu Belediyesinin taziye evi inşaatları devam ediyor.

Türkoğlu Belediyesi tarafından mahallelerde sosyal tesis yapımları kapsamında Avşarlı Mahallesinde taziye evi yapılıyor. Avşarlı Mahallemize inşa edeceğimiz taziye evinin 1. etap temel beton dökümü yapımına başlanıldı.

 

Türkoğlu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada: “Avşarlı Mahallemize çok amaçlı sosyal tesis olarak da kullanılacak olan taziye evi inşaatımız en kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız.” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.