Türkoğlu belediyesinden mega proje!

11.06.2020 - 08:58, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Türkoğlu belediyesinden mega proje!

Türkoğlu Belediye Başkanlığı yaptığı büyük projelere yenisini eklemek için çalışmalara başladı.

Alınan bilgilere göre Türkoğlu ilçe merkezi başta olmak üzere   Kılılı Mahallesi ile Orçan bölgesinde bulunan mahallelerde yaşayan vatandaşlara hizmet edecek  ilçe merkezine yakın ormanlık bir alanda 300 dönümlük park ve mesire alanı için etüt ve proje çalışmalarına başlandı. Sadece bir park ve mesire alanından ziyade yılın dört mevsiminde ziyaret edilebilecek bir ziyaret alanı oluşturulması planlanıyor. 300 dönümlük alan içerisinde vatandaşların dinlenebileceği bölümlerin yanı sıra  botanik ve hayvanat bahçelerinin bulunacağı bu alanlarda yöreye özgü endemik bitki ve hayvan türlerinin yer alacağı öğrenildi.  
Türkoğlu Belediye Başkanlığı yaptığı büyük projelere yenisini eklemek için çalışmalara başladı.

Alınan bilgilere göre Türkoğlu ilçe merkezi başta olmak üzere   Kılılı Mahallesi ile Orçan bölgesinde bulunan mahallelerde yaşayan vatandaşlara hizmet edecek  ilçe merkezine yakın ormanlık bir alanda 300 dönümlük park ve mesire alanı için etüt ve proje çalışmalarına başlandı.


Sadece bir park ve mesire alanından ziyade yılın dört mevsiminde ziyaret edilebilecek bir ziyaret alanı oluşturulması planlanıyor. 300 dönümlük alan içerisinde vatandaşların dinlenebileceği bölümlerin yanı sıra  botanik ve hayvanat bahçelerinin bulunacağı bu alanlarda yöreye özgü endemik bitki ve hayvan türlerinin yer alacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.