Türkoğlu Belediyesi’nden bir vizyon projesi daha!

SPOR 08.03.2021 - 21:53, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Türkoğlu Belediyesi’nden bir vizyon projesi daha!

Türkoğlu Belediyesi ilçeye bir vizyon projesi daha kazandırmak için kolları sıvadı.

Yeşilyöre mahallesine yapılacak olan tesisin inşaat çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Okumuş, tesisi kısa sürede tamamlamak istediklerini kaydetti.    Yeşilyöre Mahallesinde 25 bin metre kare Alan İçerisinde;  -Sentetik Çim Saha -Yarı Olimpik Yüzme Havuzu -Çok Amaçlı Saha  -İdari Bina -Yürüyüş yolları -Soyunma Odaları -Kır Lokantası  -Etkinlik Alanı -Mesire Alanı   -Fitness ve Çocuk Oyun Grubu ile birlikte yapısal ve bitkisel peyzaj çalışmalarla mahalleye ve ilçeye sosyal yaşam alanı ve spor kompleksi projesi olacak.  
Türkoğlu Belediyesi ilçeye bir vizyon projesi daha kazandırmak için kolları sıvadı.

Yeşilyöre mahallesine yapılacak olan tesisin inşaat çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Okumuş, tesisi kısa sürede tamamlamak istediklerini kaydetti. 

 


Yeşilyöre Mahallesinde 25 bin metre kare Alan İçerisinde; 


-Sentetik Çim Saha


-Yarı Olimpik Yüzme Havuzu


-Çok Amaçlı Saha 


-İdari Bina


-Yürüyüş yolları


-Soyunma Odaları


-Kır Lokantası 


-Etkinlik Alanı


-Mesire Alanı

 


-Fitness ve Çocuk Oyun Grubu ile birlikte yapısal ve bitkisel peyzaj çalışmalarla mahalleye ve ilçeye sosyal yaşam alanı ve spor kompleksi projesi olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.