Türkoğlu Belediyesi kepenk kapatan esnafı unutmadı!

29.04.2020 - 10:58, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu Belediyesi kepenk kapatan esnafı unutmadı!

Türkoğlu Belediyesi, İlçede faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafına gıda yardımı desteğinde bulundu.

Ülkemizde ve tüm dünyada görülen Koronovirüs nedeniyle tüm yurtta kapatılan ve günlerdir çalışmayan berber ve bayan kuaförleri için hazırlanan yardım kolileri Türkoğlu Belediyesi ekipleri tarafından ilçedeki adres listesine göre evlerinde teslim edildi.     Başkan Okumuş’a teşekkür   Belediye ekipleri ilk olarak, Türkoğlu ilçe merkezi, Kılılı, Uzunsöğüt, Yeşilyöre, Kırmakaya, Yolderesi ve Doluca mahallesindeki berber ve kuaförlere dağıtım yaptı. Berber ve Kuaför esnafları ise ince düşüncesinden dolayı Belediye Başkanı Osman Okumuş'a çok teşekkür etti.  
Türkoğlu Belediyesi, İlçede faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafına gıda yardımı desteğinde bulundu.

Ülkemizde ve tüm dünyada görülen Koronovirüs nedeniyle tüm yurtta kapatılan ve günlerdir çalışmayan berber ve bayan kuaförleri için hazırlanan yardım kolileri Türkoğlu Belediyesi ekipleri tarafından ilçedeki adres listesine göre evlerinde teslim edildi.

 

 

Başkan Okumuş’a teşekkür

 

Belediye ekipleri ilk olarak, Türkoğlu ilçe merkezi, Kılılı, Uzunsöğüt, Yeşilyöre, Kırmakaya, Yolderesi ve Doluca mahallesindeki berber ve kuaförlere dağıtım yaptı. Berber ve Kuaför esnafları ise ince düşüncesinden dolayı Belediye Başkanı Osman Okumuş'a çok teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.