Türkoğlu Belediyesi eğitimde bir ilki gerçekleştirdi!

EĞİTİM 29.03.2021 - 16:43, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Türkoğlu Belediyesi eğitimde bir ilki gerçekleştirdi!

Türkoğlu Belediyesi, eğitimde bir ilki gerçekleştirdi.

Türkoğlu Belediyesi, Üniversiteye hazırlanan 5000 öğrenciye Türkoğlu Akedemi eğitim kartları dağıttı.   Türkoğlu Belediyesi başlattığı eğitim seferberliği ile pandemi sürecinde eğitimlerini aksatan öğrencilere; Evlerinde bütün derslerin konu anlatım videolarının olduğu, deneme sınavlarına girebilecekleri, binlerce sorudan oluşan soruların çözümlerinin de içinde olduğu soru bankalarını, ilgili branşlardaki hocalara whatsapp yoluyla ulaşabilecekleri ve Türkiye çapında yapılan deneme sınavlarıyla sınava hazırlık aşamalarında kendi durumlarını gözlemleyebilecekleri, yapay zeka ile yazılımlanmış 5000 öğrenciye 5000 adet 12 ay boyunca kullanabilecekleri Türkoğlu Akademi Eğitim Kartlarını dağıttı.    
Türkoğlu Belediyesi, eğitimde bir ilki gerçekleştirdi.

Türkoğlu Belediyesi, Üniversiteye hazırlanan 5000 öğrenciye Türkoğlu Akedemi eğitim kartları dağıttı.

 

Türkoğlu Belediyesi başlattığı eğitim seferberliği ile pandemi sürecinde eğitimlerini aksatan öğrencilere; Evlerinde bütün derslerin konu anlatım videolarının olduğu, deneme sınavlarına girebilecekleri, binlerce sorudan oluşan soruların çözümlerinin de içinde olduğu soru bankalarını, ilgili branşlardaki hocalara whatsapp yoluyla ulaşabilecekleri ve Türkiye çapında yapılan deneme sınavlarıyla sınava hazırlık aşamalarında kendi durumlarını gözlemleyebilecekleri, yapay zeka ile yazılımlanmış 5000 öğrenciye 5000 adet 12 ay boyunca kullanabilecekleri Türkoğlu Akademi Eğitim Kartlarını dağıttı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.