Türkiye'nin sakin kasabaları!

SEYAHAT - KİTAP 17.06.2023 - 11:43, Güncelleme: 17.06.2023 - 11:43
 

Türkiye'nin sakin kasabaları!

fisiltihaber.com.tr ekipleri sizler için Türkiye'nin sakin kasabalarıı listeledi. işte o kasabalar...

Akyaka - Muğla  Hem doğal güzelliklerin ortasında hem de insanlarla iç içe bir tatil hayali düşlüyorsanız burası size göre. Gökova Körfezi'nin en şahane koylarının bulunduğu Akyaka'da, dolaşırken geri dönmek istemeyeceksiniz. Side - Antalya  Surlarla çevrili ihtişamlı kapısı, antik limanı, Apollon, Athena, Dionysos tapınakları ve görülecek birçok yeriyle keşfedilmeyi bekliyor. Hem doğa hem de tarih tutkunuysanız burası tam size göre.  Akçakoca - Düzce  40 km uzunluğunda sahil şeridi olan Akçakoca, Düzce ilinde; Batı Karedeniz kıyı şeridinde ziyaretçilerini karşılıyor.  İnebolu - Kastamonu  Dar sokaklı yollarında dolaşırken başka bir dünyadaymışsınız gibi gelecek. Eşsiz manzaralara sahip tepelerinde doğa yürüyüşleriyle huzurun ve sakinliğin keyfini çıkarın. Mazı - Bodrum  Gökova Körfezi’nin hemen yanı başındaki Mazı’da kahvaltı yaparken bölgede yetişen has zeytin ve zeytinyağının tatlarına mutlaka bakmalısınız. Türkiye’de dağ başında inzivaya çekilebileceğiniz en güzel yerlerden biri olan Mazı, kaşif tatilcilerin en gözde yerlerinden.  
fisiltihaber.com.tr ekipleri sizler için Türkiye'nin sakin kasabalarıı listeledi. işte o kasabalar...

Akyaka - Muğla 

Hem doğal güzelliklerin ortasında hem de insanlarla iç içe bir tatil hayali düşlüyorsanız burası size göre. Gökova Körfezi'nin en şahane koylarının bulunduğu Akyaka'da, dolaşırken geri dönmek istemeyeceksiniz.

Side - Antalya 

Surlarla çevrili ihtişamlı kapısı, antik limanı, Apollon, Athena, Dionysos tapınakları ve görülecek birçok yeriyle keşfedilmeyi bekliyor. Hem doğa hem de tarih tutkunuysanız burası tam size göre. 

Akçakoca - Düzce

 40 km uzunluğunda sahil şeridi olan Akçakoca, Düzce ilinde; Batı Karedeniz kıyı şeridinde ziyaretçilerini karşılıyor. 

İnebolu - Kastamonu 

Dar sokaklı yollarında dolaşırken başka bir dünyadaymışsınız gibi gelecek. Eşsiz manzaralara sahip tepelerinde doğa yürüyüşleriyle huzurun ve sakinliğin keyfini çıkarın.

Mazı - Bodrum 

Gökova Körfezi’nin hemen yanı başındaki Mazı’da kahvaltı yaparken bölgede yetişen has zeytin ve zeytinyağının tatlarına mutlaka bakmalısınız. Türkiye’de dağ başında inzivaya çekilebileceğiniz en güzel yerlerden biri olan Mazı, kaşif tatilcilerin en gözde yerlerinden.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.