Türkiye’nin ilgi gören karavan kampları!

SEYAHAT - KİTAP 11.10.2022 - 18:48, Güncelleme: 11.10.2022 - 18:48
 

Türkiye’nin ilgi gören karavan kampları!

Türkiye karavan kampı yapmak için sayısız noktaya sahip. Sizler için ülkemizde yoğun ilgi gören kamp alanlarını sizler için listeledik.

Yedigöller Milli Parkı Karavan Kamp Alanı Alanda karavan kampı ve çadır kampı yapmanız mümkün. Karavan için belirlenen yerlerde konaklama yapabiliyorsunuz. Minimum yapaylık ve maksimum doğa içeren bir deneyim için harika fırsatlar sunuyor. Kamp alanı içerisinde sadece temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz hizmetler mevcut. Cunda Ada Camping Karavan kampı yaparken aynı zamanda deniz tatili de yapmak isteyenler için harika bir alternatif Ada Camping. Kendi özel plajı ile kamp keyfinizi çok daha farklı bir seviyeye taşıyor. Aynı zamanda bir işletmeye ait olduğu içinde çok fazla hizmete ulaşabiliyorsunuz.  Kaş Kamping Karavan kampı için özel ayrılmış alanda keyifle manzaranın ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Alan içerisinde elektrik, duş, tuvalet ve internet gibi hizmetler mevcut.  Muğla Çubucak Orman Kampı Orman ve denizin buluştuğu başka bir kamp alanı da Çubucak. Doğanın bütün nimetlerinden faydalanabileceğiniz güzellikte bir kamp alanı. Hem çadır hem de karavan için ayrılmış bölümlerde gereken imkanlar dahilinde kampınızı yapabiliyorsunuz. Ürgüp Kaya Camping Kaya Camping, Kapadokya’nın eşsiz doğasında karavan kampı yapmak için uğrayabileceğiniz bir lokasyon. Teras kısmında manzaraya doyacağınız ve havuz alternatifiyle kamp anlarınızı farklı deneyimlerle buluşturacağınız imkanlara sahip. Tuvalet, banyo, restoran gibi hizmetlerin yanı sıra merkeze yakın olmasıyla da seçeneklerinizi arttırmanıza olanak sağlıyor.  
Türkiye karavan kampı yapmak için sayısız noktaya sahip. Sizler için ülkemizde yoğun ilgi gören kamp alanlarını sizler için listeledik.

Yedigöller Milli Parkı Karavan Kamp Alanı

Alanda karavan kampı ve çadır kampı yapmanız mümkün. Karavan için belirlenen yerlerde konaklama yapabiliyorsunuz. Minimum yapaylık ve maksimum doğa içeren bir deneyim için harika fırsatlar sunuyor. Kamp alanı içerisinde sadece temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz hizmetler mevcut.

Cunda Ada Camping

Karavan kampı yaparken aynı zamanda deniz tatili de yapmak isteyenler için harika bir alternatif Ada Camping. Kendi özel plajı ile kamp keyfinizi çok daha farklı bir seviyeye taşıyor. Aynı zamanda bir işletmeye ait olduğu içinde çok fazla hizmete ulaşabiliyorsunuz. 

Kaş Kamping

Karavan kampı için özel ayrılmış alanda keyifle manzaranın ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Alan içerisinde elektrik, duş, tuvalet ve internet gibi hizmetler mevcut. 

Muğla Çubucak Orman Kampı

Orman ve denizin buluştuğu başka bir kamp alanı da Çubucak. Doğanın bütün nimetlerinden faydalanabileceğiniz güzellikte bir kamp alanı. Hem çadır hem de karavan için ayrılmış bölümlerde gereken imkanlar dahilinde kampınızı yapabiliyorsunuz.

Ürgüp Kaya Camping

Kaya Camping, Kapadokya’nın eşsiz doğasında karavan kampı yapmak için uğrayabileceğiniz bir lokasyon. Teras kısmında manzaraya doyacağınız ve havuz alternatifiyle kamp anlarınızı farklı deneyimlerle buluşturacağınız imkanlara sahip. Tuvalet, banyo, restoran gibi hizmetlerin yanı sıra merkeze yakın olmasıyla da seçeneklerinizi arttırmanıza olanak sağlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.