Türkiye'deki Kamp Yerleri!

Mekanlar 16.06.2019 - 14:07, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkiye'deki Kamp Yerleri!

Bu sene farklı bir tatil deneyimine ne dersiniz? İşte sizin için derlediğimiz kamp yerleri...

Kelebekler Vadisi - Fethiye 125 kapasiteli bu kamp alanı son zamanlarda en çok tercih edilen kamp alanları arasında yer almaktadır. Ayrıca burada, pek çok programa katılabilir, dalış ve paraşüt eğitimi alarak tatilinize farklı tat sağlayabilirsiniz. Köprülü Kanyon - Antalya Antalya sınırları içinde yer alan bu milli park, hem çadır hem karavanınız ile kamp yapabileceğiniz yerlerden biri. Bu bölgenin en önemli özelliğinden biri de, kamp yapabileceğiniz bölgeyi seçebilmeniz. Bu kanyonun dışında olup bu bölgeye yakın; Olukköprü, Karabük Köyü, Beşkonak Köyü ve Selge Antik Kenti’nde de kamp yapabileceğiniz yerler bulunmamaktadır. Ayrıca Köprülü Kanyon'da yapacağınız kamp günlerine rafting heyecanını da dahil edebilirsiniz.  Yedigöller Milli Parkı - Bolu Bolu sınırları içerisinde yer alan Yedigöller Milli Parkı, en çok bilinen kamp alanlarından birisidir.  İlkbahar, yaz ve sonbahar mevsimlerinde daha çok tercih edilen bu kamp alanında pek çok aktiviteyi yapabilme olasılığınız var. Doğa yürüyüşleri, olta balıkçılığı, fotoğraf çekimi gibi aktiviteleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Kamp alanında elektrik bulunmamaktadır. Her ormanda olduğu gibi burada da dikkatli olmak koşulu ile ateş yakabilirsiniz. Nemrut Dağı Milli Parkı - Adıyaman Nemrut Dağı’nda, Kommagene Krallığı'nın geriye bıraktığı heykellerinin bulunduğu, en etkileyici gündoğumu ve günbatımının yaşandığı bu bölgede kamp yapmak güzel olmaz mıydı? Nemrut Dağı Milli Parkı’ndaki, kamp alanlarından birine yerleşerek tatilinize farklı bir anlam katabilirsiniz. Bölgede yürüyüş ve fotoğraf çekimi yapabilirsiniz. Gökova Orman Kampı - Muğla Muğla’nın Akyaka Gökova beldesinde bulunan bu kamp alanı, 300 çadır ve 70 karavan kapasitesine sahiptir. Bu kamp alanı diğerlerine biraz daha farklı. Çünkü bu kamp alanında, elektrik, bulaşıkhane, çamaşırhane, mutfak, market gibi pek çok hizmet bulunmaktadır. Kamp alanında 8 tane koy bulunduğundan, istediğiniz koyda yüzebilirsiniz.  
Bu sene farklı bir tatil deneyimine ne dersiniz? İşte sizin için derlediğimiz kamp yerleri...

Kelebekler Vadisi - Fethiye
125 kapasiteli bu kamp alanı son zamanlarda en çok tercih edilen kamp alanları arasında yer almaktadır. Ayrıca burada, pek çok programa katılabilir, dalış ve paraşüt eğitimi alarak tatilinize farklı tat sağlayabilirsiniz.
Köprülü Kanyon - Antalya
Antalya sınırları içinde yer alan bu milli park, hem çadır hem karavanınız ile kamp yapabileceğiniz yerlerden biri. Bu bölgenin en önemli özelliğinden biri de, kamp yapabileceğiniz bölgeyi seçebilmeniz.
Bu kanyonun dışında olup bu bölgeye yakın; Olukköprü, Karabük Köyü, Beşkonak Köyü ve Selge Antik Kenti’nde de kamp yapabileceğiniz yerler bulunmamaktadır. Ayrıca Köprülü Kanyon'da yapacağınız kamp günlerine rafting heyecanını da dahil edebilirsiniz. 
Yedigöller Milli Parkı - Bolu
Bolu sınırları içerisinde yer alan Yedigöller Milli Parkı, en çok bilinen kamp alanlarından birisidir.  İlkbahar, yaz ve sonbahar mevsimlerinde daha çok tercih edilen bu kamp alanında pek çok aktiviteyi yapabilme olasılığınız var.
Doğa yürüyüşleri, olta balıkçılığı, fotoğraf çekimi gibi aktiviteleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Kamp alanında elektrik bulunmamaktadır. Her ormanda olduğu gibi burada da dikkatli olmak koşulu ile ateş yakabilirsiniz.
Nemrut Dağı Milli Parkı - Adıyaman
Nemrut Dağı’nda, Kommagene Krallığı'nın geriye bıraktığı heykellerinin bulunduğu, en etkileyici gündoğumu ve günbatımının yaşandığı bu bölgede kamp yapmak güzel olmaz mıydı?
Nemrut Dağı Milli Parkı’ndaki, kamp alanlarından birine yerleşerek tatilinize farklı bir anlam katabilirsiniz. Bölgede yürüyüş ve fotoğraf çekimi yapabilirsiniz. Gökova Orman Kampı - Muğla
Muğla’nın Akyaka Gökova beldesinde bulunan bu kamp alanı, 300 çadır ve 70 karavan kapasitesine sahiptir. Bu kamp alanı diğerlerine biraz daha farklı. Çünkü bu kamp alanında, elektrik, bulaşıkhane, çamaşırhane, mutfak, market gibi pek çok hizmet bulunmaktadır. Kamp alanında 8 tane koy bulunduğundan, istediğiniz koyda yüzebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.