Türkiye'deki binlerce sığınmacı Avrupa'ya geçmeye hazırlanıyor!

GÜNDEM 10.09.2022 - 11:01, Güncelleme: 10.09.2022 - 11:01
 

Türkiye'deki binlerce sığınmacı Avrupa'ya geçmeye hazırlanıyor!

İsrail'in önde gelen gazetelerinden Jerusalem Post, Türkiye'deki 16 bin sığınmacının örgütlendiğini ve konvoy oluşturarak Avrupa'ya geçeceğini yazdı.

İsrail'in önde gelen gazetelerinden Jerusalem Post, Türkiye'deki 16 bin sığınmacının örgütlendiğini ve konvoy oluşturarak Avrupa'ya geçeceğini yazdı. Haberde konvoyun yola çıkmasıyla Avrupa'da yeni bir göçmen krizinin patlak vereceği de belirtildi. Son yıllarda Suriye, Afganistan, Pakistan, Irak gibi ülkelerden ve Türki cumhuriyetlerden göç alan Türkiye ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İsrail gazetesi Jerusalem Post'ta yer alan bir haberde; ülkemizdeki pek çok Suriyeli ve Afgan sığınmacının Türkiye'den Avrupa'ya geçmek için büyük bir konvoy oluşturma hazırlığı yaptığı öne sürüldü. Gazeteye değerlendirmede bulunan kaynaklar, sosyal medyada örgütlenen söz konusu sığınmacıların sayısının 16 bini bulduğunu ve bu sayının daha da artmasının beklendiğini belirtti.   
İsrail'in önde gelen gazetelerinden Jerusalem Post, Türkiye'deki 16 bin sığınmacının örgütlendiğini ve konvoy oluşturarak Avrupa'ya geçeceğini yazdı.

İsrail'in önde gelen gazetelerinden Jerusalem Post, Türkiye'deki 16 bin sığınmacının örgütlendiğini ve konvoy oluşturarak Avrupa'ya geçeceğini yazdı. Haberde konvoyun yola çıkmasıyla Avrupa'da yeni bir göçmen krizinin patlak vereceği de belirtildi.

Son yıllarda Suriye, Afganistan, Pakistan, Irak gibi ülkelerden ve Türki cumhuriyetlerden göç alan Türkiye ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

İsrail gazetesi Jerusalem Post'ta yer alan bir haberde; ülkemizdeki pek çok Suriyeli ve Afgan sığınmacının Türkiye'den Avrupa'ya geçmek için büyük bir konvoy oluşturma hazırlığı yaptığı öne sürüldü. Gazeteye değerlendirmede bulunan kaynaklar, sosyal medyada örgütlenen söz konusu sığınmacıların sayısının 16 bini bulduğunu ve bu sayının daha da artmasının beklendiğini belirtti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.