Türkiye'de salgın sürecinde internette en çok ne arandı?

27.04.2020 - 15:06, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkiye'de salgın sürecinde internette en çok ne arandı?

Koronavirüs salgını sürecinde Türkiye genelinde internette yapılan en popüler ilk 10 arama belli oldu.

En çok yapılan 10 arama; EBA TV, La Casa De Papel, kısa çalışma ödeneği, açık kapı, Aytaç Yalman, Berat Kandili, Ziraat kredi başvuru, entübe, Halkbank kredi başvuru, ePttAVM oldu. Uluslararası Dijital Girişimcilik Derneği (UDGD) Başkanvekili Ahmet Muhammed Çalmuk, dernek olarak 'Covid-19 ve Türkiye İnternet Alışkanlıkları Analizleri' çalışmasını hazırladıklarını söyledi.   Araştırmaya göre en çok yapılan 10 arama; EBA TV, La Casa De Papel, kısa çalışma ödeneği, açık kapı, Aytaç Yalman, Berat Kandili, Ziraat kredi başvuru, entübe, Halkbank kredi başvuru, ePttAVM oldu.
Koronavirüs salgını sürecinde Türkiye genelinde internette yapılan en popüler ilk 10 arama belli oldu.

En çok yapılan 10 arama; EBA TV, La Casa De Papel, kısa çalışma ödeneği, açık kapı, Aytaç Yalman, Berat Kandili, Ziraat kredi başvuru, entübe, Halkbank kredi başvuru, ePttAVM oldu.


Uluslararası Dijital Girişimcilik Derneği (UDGD) Başkanvekili Ahmet Muhammed Çalmuk, dernek olarak 'Covid-19 ve Türkiye İnternet Alışkanlıkları Analizleri' çalışmasını hazırladıklarını söyledi.

 

Araştırmaya göre en çok yapılan 10 arama; EBA TV, La Casa De Papel, kısa çalışma ödeneği, açık kapı, Aytaç Yalman, Berat Kandili, Ziraat kredi başvuru, entübe, Halkbank kredi başvuru, ePttAVM oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.