Türkiye’de kış aylarında kamp yapılacak yerler!

SEYAHAT - KİTAP 30.04.2023 - 15:22, Güncelleme: 02.05.2023 - 20:23
 

Türkiye’de kış aylarında kamp yapılacak yerler!

Türkiye’de her mevsim olduğu gibi kış aylarında da kamp yapmak ayrıcalıktır. Sizler için kış aylarında kamp yapılacak en güzel mekanları listeledik.

Türkiye’de her mevsim olduğu gibi kış aylarında da kamp yapmak ayrıcalıktır. Sizler için kış aylarında kamp yapılacak en güzel mekanları listeledik. İşte o liste… Erciyes Dağı – (Kayseri) Bölge, kışın çadır kampı yapmak için oldukça elverişli. Erciyes’te yer alan kamp alanları genellikle dağcılar tarafından tercih ediliyor.  Kadınlar Çayırı - (İzmir – Bozdağ) İzmir’e şehir dışından gelmek isteyenler için de havalimanına 110 km uzaklıkta olması sebebiyle oldukça kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Kapadokya – (Nevşehir) Her mevsim güzel ama kışın bir başka güzel olan Kapadokya’da kamp yapmaktan oldukça keyif alırsınız. Uludağ – (Bursa) Kışın çadır kampı için kayak merkezlerine yakın yerleri tercih etmelisiniz. Uludağ’da bulunan kamp alanlarının bazıları günübirlik kullanıma uygunken, bazıları da konaklama imkânına sahip.  Kaz Dağları – (Çanakkale / Balıkesir) Kaz Dağları, kış mevsiminde kamp yapmak isteyenlerin de bir numaralı tercihlerinden biri diyebiliriz. Ilgaz Dağı – (Kastamonu) Karlarla kaplı ağaçlarla çevrilmiş kamp alanları, macera ve kamp severler için harika bir atmosfer sunuyor.   
Türkiye’de her mevsim olduğu gibi kış aylarında da kamp yapmak ayrıcalıktır. Sizler için kış aylarında kamp yapılacak en güzel mekanları listeledik.

Türkiye’de her mevsim olduğu gibi kış aylarında da kamp yapmak ayrıcalıktır. Sizler için kış aylarında kamp yapılacak en güzel mekanları listeledik. İşte o liste…

Erciyes Dağı – (Kayseri)

Bölge, kışın çadır kampı yapmak için oldukça elverişli. Erciyes’te yer alan kamp alanları genellikle dağcılar tarafından tercih ediliyor. 

Kadınlar Çayırı - (İzmir – Bozdağ)

İzmir’e şehir dışından gelmek isteyenler için de havalimanına 110 km uzaklıkta olması sebebiyle oldukça kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor.

Kapadokya – (Nevşehir)

Her mevsim güzel ama kışın bir başka güzel olan Kapadokya’da kamp yapmaktan oldukça keyif alırsınız.

Uludağ – (Bursa)

Kışın çadır kampı için kayak merkezlerine yakın yerleri tercih etmelisiniz. Uludağ’da bulunan kamp alanlarının bazıları günübirlik kullanıma uygunken, bazıları da konaklama imkânına sahip. 

Kaz Dağları – (Çanakkale / Balıkesir)

Kaz Dağları, kış mevsiminde kamp yapmak isteyenlerin de bir numaralı tercihlerinden biri diyebiliriz.

Ilgaz Dağı – (Kastamonu)

Karlarla kaplı ağaçlarla çevrilmiş kamp alanları, macera ve kamp severler için harika bir atmosfer sunuyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.