Türkiye'de en çok izlenen yabancı diziler!

DİZİ - FİLM 13.06.2020 - 20:15, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Türkiye'de en çok izlenen yabancı diziler!

Türkiye'de son zamanlarda en çok izlenen ve sevilen dizileri sizler için bir araya getirdik. Peki, hangi diziler ülkemizde çok sevildi? Bu sorunun cevabını aşağıda yer alan en çok izlenen yabancı diziler içeriğinden okuyabilirsiniz.

Peaky Blinders (2013 - ) IMDb: 8.8 Türkiye'de, son yıllarda en çok izlenen yabancı diziler listesinde bir çok kişinin beğenisini kazanan Peaky Blinders, İngiltere'nin Birmingham şehrinde çetelerin birbiriyle yaşadığı olayları izleyiciye aktarmaktadır. Çete için her şey tıkırında giderken son bir soygunda hata yapılır ve çetenin başına bela olacak bir müfettiş görevlendirilir…  Better Call Saul (2015 - ) IMDB: 9.0 Her sezonu üstüne katarak ilerleyen Better Call Saul dizisi, bir döneme damga vuran efsane yapım Breaking Bad'de Walter White ve Jesse’nin avukatı ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi Saul Goodman’ın bu ikili ile tanışmadan önceki hikayesini anlatmaktadır. Breaking Bad hayranlarının büyük ilgi gösterdiği Better Call Saul, Türkiye'de tüm zamanların en çok izlenen yabancı dizileri arasındadır.  The Witcher (2019-) IMDb: 8.5 Türkiye’de son yıllarda en çok izlenen yabancı dizlerin başında gelen The Witcher, 2019’un son günlerinde Netflix platformunda izleyicilerle buluştu. Fantastik bir dizi olan The Witcher’da, çok uzun yıllardır barış içerisinde yaşayan insanlar, cüceler ve elfler artık savaş halindedir. Ana karakterimiz The Witcher lakaplı Geralt of Rivia ise acımasız bir suikastçıdır.  True Detective (2014 -) IMDb: 9.0 İlk sezonu 2014 yılında yayınlanan ve her sezon farklı oyuncularla farklı konuları işleyen efsanevi bir yapım… True Detective! İlk sezonun başrollerinde Matthew McConaughey ve Woody Harrelson’un yer almaktadır. Dizide, Louisiana Cinayet Masası'nda görev yapan dedektif Rust Cohle (McConaughey) ve Martin Hart (Harrelson) toplumu kargaşaya sürükleyen bir seri katilin peşine düşerler. Spartacus (2010-2013) IMDb: 8.5 Türkiye'de en çok izlenen yabancı diziler listesinde kesinlikle olması gereken bir dizi. Eski yabancı dizilerin çok güzel olduğunu belirtmemize gerek yok sanırım. Roma'yı titreten bir isyanın liderinin ve arkadaşlarının hayatını izlemek... Shameless (2004-2013) IMDb: 8.7 Türkiye’de yayınlanan yabancı komedi dizleri arasında liste başında olması gereken dizimi Shameless… IMDB’de 8.7 puana sahip olan ve ülkemizde de en çok izlenen dizler arasında gösterilen bu harika yapım, 6 çocuk babası olan Frank’in ve ailesinin yaşantıları anlatılmaktadır. Frank, alkolik ve sorumsuz bir babadır. Çocuklara ise büyük kardeşleri Fiona bakmaktadır. Aile içerisinde yaşanan oldukça komik olaylar sizlere kahkahaya boğarken aynı zamanda dramatik sahnelerde yer almaktadır.    Kaynak: http://www.filmlegez.com    
Türkiye'de son zamanlarda en çok izlenen ve sevilen dizileri sizler için bir araya getirdik. Peki, hangi diziler ülkemizde çok sevildi? Bu sorunun cevabını aşağıda yer alan en çok izlenen yabancı diziler içeriğinden okuyabilirsiniz.

Peaky Blinders (2013 - ) IMDb: 8.8


Türkiye'de, son yıllarda en çok izlenen yabancı diziler listesinde bir çok kişinin beğenisini kazanan Peaky Blinders, İngiltere'nin Birmingham şehrinde çetelerin birbiriyle yaşadığı olayları izleyiciye aktarmaktadır. Çete için her şey tıkırında giderken son bir soygunda hata yapılır ve çetenin başına bela olacak bir müfettiş görevlendirilir… 


Better Call Saul (2015 - ) IMDB: 9.0


Her sezonu üstüne katarak ilerleyen Better Call Saul dizisi, bir döneme damga vuran efsane yapım Breaking Bad'de Walter White ve Jesse’nin avukatı ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi Saul Goodman’ın bu ikili ile tanışmadan önceki hikayesini anlatmaktadır. Breaking Bad hayranlarının büyük ilgi gösterdiği Better Call Saul, Türkiye'de tüm zamanların en çok izlenen yabancı dizileri arasındadır. 


The Witcher (2019-) IMDb: 8.5


Türkiye’de son yıllarda en çok izlenen yabancı dizlerin başında gelen The Witcher, 2019’un son günlerinde Netflix platformunda izleyicilerle buluştu. Fantastik bir dizi olan The Witcher’da, çok uzun yıllardır barış içerisinde yaşayan insanlar, cüceler ve elfler artık savaş halindedir. Ana karakterimiz The Witcher lakaplı Geralt of Rivia ise acımasız bir suikastçıdır. 


True Detective (2014 -) IMDb: 9.0


İlk sezonu 2014 yılında yayınlanan ve her sezon farklı oyuncularla farklı konuları işleyen efsanevi bir yapım… True Detective! İlk sezonun başrollerinde Matthew McConaughey ve Woody Harrelson’un yer almaktadır. Dizide, Louisiana Cinayet Masası'nda görev yapan dedektif Rust Cohle (McConaughey) ve Martin Hart (Harrelson) toplumu kargaşaya sürükleyen bir seri katilin peşine düşerler.


Spartacus (2010-2013) IMDb: 8.5


Türkiye'de en çok izlenen yabancı diziler listesinde kesinlikle olması gereken bir dizi. Eski yabancı dizilerin çok güzel olduğunu belirtmemize gerek yok sanırım. Roma'yı titreten bir isyanın liderinin ve arkadaşlarının hayatını izlemek...


Shameless (2004-2013) IMDb: 8.7


Türkiye’de yayınlanan yabancı komedi dizleri arasında liste başında olması gereken dizimi Shameless… IMDB’de 8.7 puana sahip olan ve ülkemizde de en çok izlenen dizler arasında gösterilen bu harika yapım, 6 çocuk babası olan Frank’in ve ailesinin yaşantıları anlatılmaktadır. Frank, alkolik ve sorumsuz bir babadır. Çocuklara ise büyük kardeşleri Fiona bakmaktadır. Aile içerisinde yaşanan oldukça komik olaylar sizlere kahkahaya boğarken aynı zamanda dramatik sahnelerde yer almaktadır. 

 

Kaynak: http://www.filmlegez.com

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.