Türkiye’de balayı önerisi!

Mekanlar 21.07.2021 - 21:18, Güncelleme: 21.07.2021 - 21:18
 

Türkiye’de balayı önerisi!

Türkiye’de balayı önerisi!

Bodrum   Muğla’nın ilçelerinden biri olan Bodrum, yaz tatili için olduğu kadar balayı içinde en ideal yerlerden biri. Birbirinden güzel plajları ve çeşitli otelleri ile istediğiniz balayı otelini ve balayı tatilini yapmak için oldukça ideal bir yer.   Çeşme    Türkiye’de yaz tatili için en çok tercih edilen yerlerden biri Çeşme. E böyle olmasına pek şaşırmıyoruz çünkü inanılmaz güzel bir denizi, harika plajları, tarihi yerleri ve birbirinden güzel köyleri var.    Marmaris   Bodrum dışında Muğla’nın bir başka güzel ilçesi Marmaris’te balayı için en ideal yerlerden biri. Öğlen öncesi kültürel bir yolculuk yapmak, daha sonrasında da denize girmek isteyen yeni evli çiftler için tam bir cennet diyebiliriz.    Kuşadası   Türkiye’nin Aydın iline bağlı olan Kuşadası tam bir cennet. Doğal güzelliklerin masmavi sularla buluştuğu bu yerde balayı yaparken adeta yaşadığınız düğün stresini üstünüzden atacaksınız.   Belek   Balayı yerleri için Antalya’nın Belek ilçesini es geçmek olmaz. Birçoğumuz daha öncesinde mutlaka Antalya’ya gitmiş ve Belek’in şanını duymuştur. Hal böyle olunca Türkiye’de balayı yapmak için en güzel yerler arasına Belek’te giriyor.    Alanya   Yazın her ne kadar fazla sıcak olsa da en ideal balayı yerlerinden biri. Eğer sizde balayınız için en güzel oteli bulmak istiyorsanız Alanya’da rahatlıkla bu arzunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Burada o kadar çok balayı oteli var ki umarız planlarınızı yaparken zorlanmazsınız. 
Türkiye’de balayı önerisi!

Bodrum

 

Muğla’nın ilçelerinden biri olan Bodrum, yaz tatili için olduğu kadar balayı içinde en ideal yerlerden biri. Birbirinden güzel plajları ve çeşitli otelleri ile istediğiniz balayı otelini ve balayı tatilini yapmak için oldukça ideal bir yer.

 

Çeşme 

 

Türkiye’de yaz tatili için en çok tercih edilen yerlerden biri Çeşme. E böyle olmasına pek şaşırmıyoruz çünkü inanılmaz güzel bir denizi, harika plajları, tarihi yerleri ve birbirinden güzel köyleri var. 

 

Marmaris

 

Bodrum dışında Muğla’nın bir başka güzel ilçesi Marmaris’te balayı için en ideal yerlerden biri. Öğlen öncesi kültürel bir yolculuk yapmak, daha sonrasında da denize girmek isteyen yeni evli çiftler için tam bir cennet diyebiliriz. 

 

Kuşadası

 

Türkiye’nin Aydın iline bağlı olan Kuşadası tam bir cennet. Doğal güzelliklerin masmavi sularla buluştuğu bu yerde balayı yaparken adeta yaşadığınız düğün stresini üstünüzden atacaksınız.

 

Belek

 

Balayı yerleri için Antalya’nın Belek ilçesini es geçmek olmaz. Birçoğumuz daha öncesinde mutlaka Antalya’ya gitmiş ve Belek’in şanını duymuştur. Hal böyle olunca Türkiye’de balayı yapmak için en güzel yerler arasına Belek’te giriyor. 

 

Alanya

 

Yazın her ne kadar fazla sıcak olsa da en ideal balayı yerlerinden biri. Eğer sizde balayınız için en güzel oteli bulmak istiyorsanız Alanya’da rahatlıkla bu arzunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Burada o kadar çok balayı oteli var ki umarız planlarınızı yaparken zorlanmazsınız. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.