Türkiye Kupası'nda Kuralar çekildi! İşte devlerin eşleşmeleri…

SPOR 24.01.2023 - 17:38, Güncelleme: 25.01.2023 - 16:07
 

Türkiye Kupası'nda Kuralar çekildi! İşte devlerin eşleşmeleri…

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Peki, kim kimle eşleşti? İşte detaylar…

Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri ve kulüp yetkililerin yer aldığı Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı.  Kura çekimine, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor seri başı; Galatasaray, Gaziantep FK, MKE Ankaragücü ve Yukatel Kayserispor ise 2. torbadan katıldı.  İşte Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri: Fenerbahçe-Kayserispor Sivasspor-Gaziantep FK MKE Ankaragücü-Trabzonspor Galatasaray-Başakşehir Türkiye Kupası'nda yarı final eşleşmeleri: Galatasaray-Başakşehir / MKE Ankaragücü-Trabzonspor Fenerbahçe-Kayserispor / Sivasspor-Gaziantep FK Çeyrek final müsabakaları 28 Şubat, 1 ve 2 Mart'ta, yarı final ilk maçları 4, 5 veya 6 Nisan, rövanş maçları ise 25, 26 veya 27 Nisan tarihlerinde oynanacak. Diğer taraftan Galatasaray, Alanya ve Sivasspor maçlarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto etmeye, Türkiye Kupası kura çekiminde de devam etti. Sarı-kırmızılılar, çeyrek ve yarı final kura çekimine de kulübü temsilen kimseyi göndermedi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Peki, kim kimle eşleşti? İşte detaylar…

Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri ve kulüp yetkililerin yer aldığı Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı. 

Kura çekimine, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor seri başı; Galatasaray, Gaziantep FK, MKE Ankaragücü ve Yukatel Kayserispor ise 2. torbadan katıldı. 

İşte Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri:

Fenerbahçe-Kayserispor

Sivasspor-Gaziantep FK

MKE Ankaragücü-Trabzonspor

Galatasaray-Başakşehir

Türkiye Kupası'nda yarı final eşleşmeleri:

Galatasaray-Başakşehir / MKE Ankaragücü-Trabzonspor

Fenerbahçe-Kayserispor / Sivasspor-Gaziantep FK

Çeyrek final müsabakaları 28 Şubat, 1 ve 2 Mart'ta, yarı final ilk maçları 4, 5 veya 6 Nisan, rövanş maçları ise 25, 26 veya 27 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Diğer taraftan Galatasaray, Alanya ve Sivasspor maçlarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto etmeye, Türkiye Kupası kura çekiminde de devam etti.

Sarı-kırmızılılar, çeyrek ve yarı final kura çekimine de kulübü temsilen kimseyi göndermedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.