Türk lirasının hâlen değerli olduğu ülkeler!

SEYAHAT - KİTAP 19.04.2023 - 16:42, Güncelleme: 19.04.2023 - 16:42
 

Türk lirasının hâlen değerli olduğu ülkeler!

Türk lirasının hâlen değerli olduğu bazı yabancı ülkelerde, görece ucuza yurt dışı tatili yapmak mümkün. İşte detaylar…

Türk lirasının hâlen değerli olduğu bazı yabancı ülkelerde, görece ucuza yurt dışı tatili yapmak mümkün. İşte detaylar…  Filipinler Filipinler egzotik doğası ve eşsiz güzellikleriyle dünya üzerindeki en popüler tatil bölgelerinden biri. 1 Filipin pesosu, 0,35 Türk lirası değerinde. Bir başka ifadeyle 1 Türk lirası, yaklaşık 3 Filipin pesosuna karşılık geliyor.  Rusya Rusya, uçsuz bucaksız toprakları ve köklü tarihi ile dikkat çeken ülkeler arasında. 1 Türk lirası, 4,23 Rus rublesine tekabül ediyor. Tayland Tayland, sahip olduğu özellikler sayesinde tatil anlayışı birbirinden tamamen farklı olan insanların bile ortak noktada buluşabileceği bir ülke. 1 Türk lirası, 1,76 Tayland bahtı değerinde. Ancak ülkemize olan uzaklığı seyahat masraflarının artmasına neden olabilir. Çekya Dünya üzerinde tarihi dokunun en güzel şekilde korunduğu şehirlerden biri de Çekya’nın başkenti Prag. Yani yalnızca Prag şehrinde birkaç gün geçirmek için bile Çekya’ya tatili planlanabilir. Vereceğiniz her 1 Türk lirası karşılığında 1,09 Çekya korunası alabilir ve tatil masraflarınızı Çekya korunası üzerinden karşılayabilirsiniz.   
Türk lirasının hâlen değerli olduğu bazı yabancı ülkelerde, görece ucuza yurt dışı tatili yapmak mümkün. İşte detaylar…

Türk lirasının hâlen değerli olduğu bazı yabancı ülkelerde, görece ucuza yurt dışı tatili yapmak mümkün. İşte detaylar… 

Filipinler

Filipinler egzotik doğası ve eşsiz güzellikleriyle dünya üzerindeki en popüler tatil bölgelerinden biri. 1 Filipin pesosu, 0,35 Türk lirası değerinde. Bir başka ifadeyle 1 Türk lirası, yaklaşık 3 Filipin pesosuna karşılık geliyor. 

Rusya

Rusya, uçsuz bucaksız toprakları ve köklü tarihi ile dikkat çeken ülkeler arasında. 1 Türk lirası, 4,23 Rus rublesine tekabül ediyor.

Tayland

Tayland, sahip olduğu özellikler sayesinde tatil anlayışı birbirinden tamamen farklı olan insanların bile ortak noktada buluşabileceği bir ülke. 1 Türk lirası, 1,76 Tayland bahtı değerinde. Ancak ülkemize olan uzaklığı seyahat masraflarının artmasına neden olabilir.

Çekya

Dünya üzerinde tarihi dokunun en güzel şekilde korunduğu şehirlerden biri de Çekya’nın başkenti Prag. Yani yalnızca Prag şehrinde birkaç gün geçirmek için bile Çekya’ya tatili planlanabilir. Vereceğiniz her 1 Türk lirası karşılığında 1,09 Çekya korunası alabilir ve tatil masraflarınızı Çekya korunası üzerinden karşılayabilirsiniz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.