TÜMKİAD’tan üyelere özel indirim!

EKONOMİ 04.11.2020 - 17:04, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

TÜMKİAD’tan üyelere özel indirim!

TÜMKİAD Kahramanmaraş il başkanı Muhammet Eliaçık, farklı meslek grubu temsilcileriyle TÜMKİAD üyelerine özel indirim anlaşması yaptıklarını söyledi.

Çiçeği burnunda başkan Muhammet Eliaçık, çalışmalarına doludizgin devam ediyor. Eliaçık, bu çalışmalar kapsamında Türkiye geneli tüm aytemiz akaryakıt istasyonlarında geçerli olmak üzere motorinde 7 benzinde 6 indirim anlaşması yaptı. “Üyelerimizin ayrıcalığı olacak” Yapmış olduğu bu anlaşmanın başlangıç olduğuna dikkat çeken Başkan Eliaçık konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Dernekler ne iş yapar, biz bunun gayet iyi farkındayız. Dernekler kendisine üye kişilere belli bir avantaj ve kolaylık sunmak için vardır. Dernekler bulunduğu bölgede bir fikir üretmek için vardır. Bizlerde bu bilinçle üyelerimize özel bir takım çalışmalar yapıyoruz.  Bazı alanlarda üyelerimize indirim imkanı sağlıyoruz. Yerli ve milli olan aytemiz petrol ile tüm üyelerimize özel Türkiye geneli tüm petrollerde geçerli olmak üzere bir indirim anlaşması yaptık. Bunun üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bununla kalmadık bazı giyim firmalarıyla indim anlaşması yaptık. Bunu yakın bir zaman içerisinde açıklayacağız. Farklı meslek gruplarla görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın bir zaman içerisinde bununla ilgili açıklamalarımızı yapacağız.”  “Hafta sonu İzmir’deyiz!” Önümüzdeki hafta sonu TÜMKİAD Kahramanmaraş yönetimiyle birlikte İzmir’de olacaklarını vurgulayan Muhammet Eliaçık, “İzmir’deki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Buradaki deprem yüreğimiz yaktı. TÜMKİAD il başkanlığı olarak bir nebzede olsa onların yaralarını sarmaya çalışacağız. Hafta sonu İzmir’de olacağız. Burada depremzede vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Onlara madde manevi olarak elimizden geldiği kadar birlikte olduğumuzu hissettirmeye çalışacağız.”dedi.   
TÜMKİAD Kahramanmaraş il başkanı Muhammet Eliaçık, farklı meslek grubu temsilcileriyle TÜMKİAD üyelerine özel indirim anlaşması yaptıklarını söyledi.

Çiçeği burnunda başkan Muhammet Eliaçık, çalışmalarına doludizgin devam ediyor. Eliaçık, bu çalışmalar kapsamında Türkiye geneli tüm aytemiz akaryakıt istasyonlarında geçerli olmak üzere motorinde 7 benzinde 6 indirim anlaşması yaptı.


“Üyelerimizin ayrıcalığı olacak”


Yapmış olduğu bu anlaşmanın başlangıç olduğuna dikkat çeken Başkan Eliaçık konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Dernekler ne iş yapar, biz bunun gayet iyi farkındayız. Dernekler kendisine üye kişilere belli bir avantaj ve kolaylık sunmak için vardır. Dernekler bulunduğu bölgede bir fikir üretmek için vardır. Bizlerde bu bilinçle üyelerimize özel bir takım çalışmalar yapıyoruz.  Bazı alanlarda üyelerimize indirim imkanı sağlıyoruz. Yerli ve milli olan aytemiz petrol ile tüm üyelerimize özel Türkiye geneli tüm petrollerde geçerli olmak üzere bir indirim anlaşması yaptık. Bunun üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bununla kalmadık bazı giyim firmalarıyla indim anlaşması yaptık. Bunu yakın bir zaman içerisinde açıklayacağız. Farklı meslek gruplarla görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın bir zaman içerisinde bununla ilgili açıklamalarımızı yapacağız.” 


“Hafta sonu İzmir’deyiz!”


Önümüzdeki hafta sonu TÜMKİAD Kahramanmaraş yönetimiyle birlikte İzmir’de olacaklarını vurgulayan Muhammet Eliaçık, “İzmir’deki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Buradaki deprem yüreğimiz yaktı. TÜMKİAD il başkanlığı olarak bir nebzede olsa onların yaralarını sarmaya çalışacağız. Hafta sonu İzmir’de olacağız. Burada depremzede vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Onlara madde manevi olarak elimizden geldiği kadar birlikte olduğumuzu hissettirmeye çalışacağız.”dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.