TÜMKİAD’ tan Ali Keklik’e ziyaret!

11.01.2021 - 21:55, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

TÜMKİAD’ tan Ali Keklik’e ziyaret!

TÜMKİAD Kahramanmaraş il başkanı Muhammet Eliaçık, ve TÜMKİAD yönetim kurulu üyesi Ertan Eralp, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle Maraş Fısıltı imtiyaz sahibi Ali Keklik’i ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette gazetecilerin pandemi sürecinde yapmış olduğu çalışmalar konuşuldu. “TÜMKİAD güzel çalışmalarla anılıyor” Çoğu sektör olduğu üzere basın sektörünün de zorlu süreçlerden geçtiğini kaydeden Ali Keklik, gazetecilerin sadece 10 Ocakta değil, her zaman hatırlanması gerektiğini kaydetti.  Keklik, “TÜMKİAD şehrimizde yapılamaya başladığından itibaren yakından takip ediyorum. Gerçekten Muhammet Eliaçık kardeşim başkanlığından güzel çalışmalar yürütüyorlar. Ben ileride TÜMKİAD isminin daha çok güzel çalışmalarda duyulacağını ve şehrimize katkı sunacağını düşünüyorum. Ekibine ve kendisine çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Yapmış olduğu nazik ziyaretinden dolayı ise teşekkür ediyorum.”dedi. “Kitaplarını ve köşe yazılarını yakından takip ediyoruz” Her zaman için basın sektörüyle iş dünyasının senkronize çalışması gerektiğini söyleyen Eliaçık ise “10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle bize yapmış olduğu haberleriyle destek olan basın mensuplarını ziyaret ediyoruz. Hem günlerini kutluyoruz, hem de bizlere sunmuş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Yazmış olduğu köşe yazılarıyla ve kitaplarıyla kendisini beğenerek yakından takip ettiğimiz kardeşim Ali Keklik’i ziyaret ettik. Ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.  
TÜMKİAD Kahramanmaraş il başkanı Muhammet Eliaçık, ve TÜMKİAD yönetim kurulu üyesi Ertan Eralp, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle Maraş Fısıltı imtiyaz sahibi Ali Keklik’i ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette gazetecilerin pandemi sürecinde yapmış olduğu çalışmalar konuşuldu.


“TÜMKİAD güzel çalışmalarla anılıyor”


Çoğu sektör olduğu üzere basın sektörünün de zorlu süreçlerden geçtiğini kaydeden Ali Keklik, gazetecilerin sadece 10 Ocakta değil, her zaman hatırlanması gerektiğini kaydetti. 


Keklik, “TÜMKİAD şehrimizde yapılamaya başladığından itibaren yakından takip ediyorum. Gerçekten Muhammet Eliaçık kardeşim başkanlığından güzel çalışmalar yürütüyorlar. Ben ileride TÜMKİAD isminin daha çok güzel çalışmalarda duyulacağını ve şehrimize katkı sunacağını düşünüyorum. Ekibine ve kendisine çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Yapmış olduğu nazik ziyaretinden dolayı ise teşekkür ediyorum.”dedi.


“Kitaplarını ve köşe yazılarını yakından takip ediyoruz”


Her zaman için basın sektörüyle iş dünyasının senkronize çalışması gerektiğini söyleyen Eliaçık ise “10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle bize yapmış olduğu haberleriyle destek olan basın mensuplarını ziyaret ediyoruz. Hem günlerini kutluyoruz, hem de bizlere sunmuş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Yazmış olduğu köşe yazılarıyla ve kitaplarıyla kendisini beğenerek yakından takip ettiğimiz kardeşim Ali Keklik’i ziyaret ettik. Ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.