TÜMKİAD Kahramanmaraş’ta düşman çatlattı!

EKONOMİ 19.12.2021 - 23:27, Güncelleme: 19.12.2021 - 23:27
 

TÜMKİAD Kahramanmaraş’ta düşman çatlattı!

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş’ta kuruluşunun ikinci yılı dolayısıyla düzenlediği basın lansmanında yeni yönetim kurulu üyelerini de tanıttı.

Bir otelde gerçekleştirilen programda, dernek üyeleri ve basın mensupları katıldı. Programda konuşma yapan TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, “1 kişi olarak başladığımız bu kutlu yolculukta buralara gelmek de, tarafsız, diklenmeden dik duran ve emir almadan Devletine sadakat ile bağlı olan bir yapıyı oluşturmak her baba yiğidin harcı değildir.”dedi. “Beyhude kardeşim, beyhude” TÜMKİAD’ın şehirde bir farkındalık yarattığını kaydeden başkan Eliaçık, şunları söyledi: “Günümüzde yaşanan enflasyon ve döviz problemi ile mücadele ederken burada iş insanlarına Ahlaklı Tüccarlar olmanın düştüğünü hatırlatarak, “Zor dönemlerden geçiyoruz. Belki de daha kara günlerde kapıdadır. Ancak Biz biliyoruz ki bu Devlet ve bu millet zor günlere alışıktır. Zor günleri, Kara günleri çok iyi bilir. Her ne kadar her şey karamsar görünse de Bizim umudumuz her zaman canlıdır. Evet, işsiz gençlik bizim derdimiz. Yüzü gülmeyen esnaf bizim derdimiz. Biz kaybolmaya yüz tutmuş muhteşem kültürümüzün neferleri olarak buradayız. Arka bahçe kurumlar, protokol yapılar ve günü kurtarmaktan öteye geçmeyen altı boş platformlardan çok uzağız. Bizi sistemin bir parçası haline getirmek için atılan adımlara ve ortaya konan çabalara verecek tek bir cevabımız var. ‘Beyhude kardeşim, beyhude’. Aksine. Biz istiyoruz ki. Sistemin değil, değerlerin neferleri olalım. Herkes gelsin, katkı sağlasın. Omuz versin. Gönül versin, gönül alsın. Komşumuz aç ise, tok yatmayalım. Pahalı satıp, ucuza kapatanlardan olmayalım. Siftahını yaptığı zaman komşusunu işaret eden o muhteşem mirasa sahip çıkalım. Gerisi teferruat.” Yeni Yönetim Kurulu Şu Şekilde Açıklandı İl Başkan Vekili Lütfi Kalakenger Sektörler Komisyonu Ahmet Artuk Teşkilatlanma Komisyonu Ferhat Gemci Muhasip Ertan Eralp Yatırım ve İş Geliştirme Komisyonu Hüseyin Eşin İş Kadınları Komisyonu Mehtap Tekinşen Kurumsal İlişkiler Komisyonu İbrahim DEMİREL  Ticari Faaliyetler Komisyonu Sami Saçmalı Eğitim ve Dijitalizm Komisyonu Ahmet Yalçın Dede Girişimcilik ve Gençlik Komisyonu Hikmet Soğancı Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu Ali Sütyemez Üye İlişkileri Komisyonu Ahmet Serhatoğlu Tanıtım ve Medya Komisyonu Erhan arıcı Hukuk İşleri Danışmanı Ömer Furkan Demir
Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş’ta kuruluşunun ikinci yılı dolayısıyla düzenlediği basın lansmanında yeni yönetim kurulu üyelerini de tanıttı.

Bir otelde gerçekleştirilen programda, dernek üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Programda konuşma yapan TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, “1 kişi olarak başladığımız bu kutlu yolculukta buralara gelmek de, tarafsız, diklenmeden dik duran ve emir almadan Devletine sadakat ile bağlı olan bir yapıyı oluşturmak her baba yiğidin harcı değildir.”dedi.

“Beyhude kardeşim, beyhude”

TÜMKİAD’ın şehirde bir farkındalık yarattığını kaydeden başkan Eliaçık, şunları söyledi: “Günümüzde yaşanan enflasyon ve döviz problemi ile mücadele ederken burada iş insanlarına Ahlaklı Tüccarlar olmanın düştüğünü hatırlatarak, “Zor dönemlerden geçiyoruz. Belki de daha kara günlerde kapıdadır. Ancak Biz biliyoruz ki bu Devlet ve bu millet zor günlere alışıktır. Zor günleri, Kara günleri çok iyi bilir. Her ne kadar her şey karamsar görünse de Bizim umudumuz her zaman canlıdır. Evet, işsiz gençlik bizim derdimiz. Yüzü gülmeyen esnaf bizim derdimiz. Biz kaybolmaya yüz tutmuş muhteşem kültürümüzün neferleri olarak buradayız. Arka bahçe kurumlar, protokol yapılar ve günü kurtarmaktan öteye geçmeyen altı boş platformlardan çok uzağız. Bizi sistemin bir parçası haline getirmek için atılan adımlara ve ortaya konan çabalara verecek tek bir cevabımız var. ‘Beyhude kardeşim, beyhude’. Aksine. Biz istiyoruz ki. Sistemin değil, değerlerin neferleri olalım. Herkes gelsin, katkı sağlasın. Omuz versin. Gönül versin, gönül alsın. Komşumuz aç ise, tok yatmayalım. Pahalı satıp, ucuza kapatanlardan olmayalım. Siftahını yaptığı zaman komşusunu işaret eden o muhteşem mirasa sahip çıkalım. Gerisi teferruat.”

Yeni Yönetim Kurulu Şu Şekilde Açıklandı

İl Başkan Vekili Lütfi Kalakenger

Sektörler Komisyonu Ahmet Artuk
Teşkilatlanma Komisyonu Ferhat Gemci
Muhasip Ertan Eralp
Yatırım ve İş Geliştirme Komisyonu Hüseyin Eşin

İş Kadınları Komisyonu Mehtap Tekinşen
Kurumsal İlişkiler Komisyonu İbrahim DEMİREL

 Ticari Faaliyetler Komisyonu Sami Saçmalı
Eğitim ve Dijitalizm Komisyonu Ahmet Yalçın Dede
Girişimcilik ve Gençlik Komisyonu Hikmet Soğancı
Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu Ali Sütyemez

Üye İlişkileri Komisyonu Ahmet Serhatoğlu
Tanıtım ve Medya Komisyonu Erhan arıcı
Hukuk İşleri Danışmanı Ömer Furkan Demir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.