TÜMKİAD Kahramanmaraş şubesinden çorba ve simit ikramı!

EKONOMİ 27.08.2021 - 17:45, Güncelleme: 27.08.2021 - 17:45
 

TÜMKİAD Kahramanmaraş şubesinden çorba ve simit ikramı!

Kahramanmaraş'ta Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) tarafından ahilik ve esnaflar arası paylaşma kültürünün öne çıkarılması amacıyla esnafa çorba ve simit ikram edildi.

Konu hakkında konuşan TÜMKİAD il başkanı Muhammet Eliaçık, “Bu sabahta insanların gönlüne dokunduk. Yüzler de bir tebessüm yansıması bizlere pozitif enerji verdi. Aslında bir iyilik akımı başlattık. İnsanlara karşılıksız, menfaatsiz bir sevginin, bir ifadenin, bir eylemin bir insanı ne kadar mutlu ettiğini öğrendik. Durmayacağız, bu şehir için, hemşerilerimiz için fikir üretmeye devam edeceğiz. Adım adım, yavaş yavaş ileriye doğru, insanların gönüllerine girerek ilerleyeceğiz.”dedi.   “Her Cuma programımız devam edecek”   Ahiliğin önemine değinen başkan Eliaçık şunları söyledi, “Ahilik'in paylaşma kültürünü yaşatmak için sosyal faaliyetler komisyonumuz tarafından düzenlenen etkinlik ile sabahın erken saatlerinde işine gitmek üzere yola çıkan esnaflarımıza "Bugün Kahvaltınız bizden, afiyet olsun" diyerek ikramda bulunduk. TÜMKİAD olarak her hafta cuma günü sabahı ikramlarımız devam edecektir.   Biz kadim şehrimiz ve kahramanlık ruhu ile harman olan iş insanlarımız için iş dünyasına yönelik hizmet, fikir, etkinlik, proje ve farkındalık üretmeye devam edeceğiz. Gücün gölgesine sığınmadan, hak ve hakkın gölgesine sığınarak, gönülden inanarak kimseye eyvallah etmeden. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyerek, güçlünün yanında değil, haklının yanında olarak ilerleyeceğiz. Yaptığımız hem etkinlikte bir fikri, duyguyu ve özlediğimiz insanlığı hatırlatmak için adım atıyoruz. Ve diyorum ki; Çoğu kişi, kudretli insanlarla birlikte olmayı, başlı başına bir güç edinme kaynağı olarak görür. Oysa kanadı kırık ve ezilmişlerle birlikte yürümek, bir özgüven işareti ve kudretli insanlarla birlikte oturmaktan çok daha güçlü bir mesajdır.”
Kahramanmaraş'ta Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) tarafından ahilik ve esnaflar arası paylaşma kültürünün öne çıkarılması amacıyla esnafa çorba ve simit ikram edildi.

Konu hakkında konuşan TÜMKİAD il başkanı Muhammet Eliaçık, “Bu sabahta insanların gönlüne dokunduk. Yüzler de bir tebessüm yansıması bizlere pozitif enerji verdi. Aslında bir iyilik akımı başlattık. İnsanlara karşılıksız, menfaatsiz bir sevginin, bir ifadenin, bir eylemin bir insanı ne kadar mutlu ettiğini öğrendik. Durmayacağız, bu şehir için, hemşerilerimiz için fikir üretmeye devam edeceğiz. Adım adım, yavaş yavaş ileriye doğru, insanların gönüllerine girerek ilerleyeceğiz.”dedi.

 

“Her Cuma programımız devam edecek”

 

Ahiliğin önemine değinen başkan Eliaçık şunları söyledi, “Ahilik'in paylaşma kültürünü yaşatmak için sosyal faaliyetler komisyonumuz tarafından düzenlenen etkinlik ile sabahın erken saatlerinde işine gitmek üzere yola çıkan esnaflarımıza "Bugün Kahvaltınız bizden, afiyet olsun" diyerek ikramda bulunduk. TÜMKİAD olarak her hafta cuma günü sabahı ikramlarımız devam edecektir.

 

Biz kadim şehrimiz ve kahramanlık ruhu ile harman olan iş insanlarımız için iş dünyasına yönelik hizmet, fikir, etkinlik, proje ve farkındalık üretmeye devam edeceğiz. Gücün gölgesine sığınmadan, hak ve hakkın gölgesine sığınarak, gönülden inanarak kimseye eyvallah etmeden. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyerek, güçlünün yanında değil, haklının yanında olarak ilerleyeceğiz. Yaptığımız hem etkinlikte bir fikri, duyguyu ve özlediğimiz insanlığı hatırlatmak için adım atıyoruz. Ve diyorum ki; Çoğu kişi, kudretli insanlarla birlikte olmayı, başlı başına bir güç edinme kaynağı olarak görür. Oysa kanadı kırık ve ezilmişlerle birlikte yürümek, bir özgüven işareti ve kudretli insanlarla birlikte oturmaktan çok daha güçlü bir mesajdır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.