Tüm yolcularına coronavirüs testi yapacak!

SAĞLIK 16.04.2020 - 09:53, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Tüm yolcularına coronavirüs testi yapacak!

Emirates, tüm yolcularını corona virüs testinden geçireceğini duyurdu.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli havayolu şirketi Emirates, tüm yolcularını 10 dakikada sonuç veren hızlı coronavirus testinden geçireceğini duyurdu.   Körfez Ülkeleri’nin önde gelen havayolu şirketlerinden Emirates; coronavirus ile mücadele alanında bir ilke imza atarak tüm yolcularına corona virüs testi yapacağını açıkladı.   Havayolu firmasının Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, testlerin Dubai Sağlık Müdürlüğü (DHA) ile koordineli bir şekilde gerçekleştirileceği ve sonucun 10 dakika içinde alınacağını belirtildi.
Emirates, tüm yolcularını corona virüs testinden geçireceğini duyurdu.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli havayolu şirketi Emirates, tüm yolcularını 10 dakikada sonuç veren hızlı coronavirus testinden geçireceğini duyurdu.

 

Körfez Ülkeleri’nin önde gelen havayolu şirketlerinden Emirates; coronavirus ile mücadele alanında bir ilke imza atarak tüm yolcularına corona virüs testi yapacağını açıkladı.

 

Havayolu firmasının Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, testlerin Dubai Sağlık Müdürlüğü (DHA) ile koordineli bir şekilde gerçekleştirileceği ve sonucun 10 dakika içinde alınacağını belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.