Trabzonspor, Monaco'ya direnemedi!

SPOR 06.10.2022 - 22:09, Güncelleme: 06.10.2022 - 22:09
 

Trabzonspor, Monaco'ya direnemedi!

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında Trabzonspor, deplasmanda Monaco'ya 3-1 mağlup oldu.

11. dakikada Maxi Gomez'in kırmızı kart görmesiyle maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan bordo-mavililer bu sonuçla, grubunda 3 puanla 3. sırada yer aldı. Monaco ile Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında 2. Louis Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı. Karşılaşmayı 3-1 kaybeden Trabzonspor, bu sonuçla H Grubu'nda 3 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi. Bordo-mavililer grubunda bir sonraki maçını 13 Ekim'de Trabzon'da Monaco ile oynayacak.
UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında Trabzonspor, deplasmanda Monaco'ya 3-1 mağlup oldu.

11. dakikada Maxi Gomez'in kırmızı kart görmesiyle maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan bordo-mavililer bu sonuçla, grubunda 3 puanla 3. sırada yer aldı.

Monaco ile Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında 2. Louis Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı.

Karşılaşmayı 3-1 kaybeden Trabzonspor, bu sonuçla H Grubu'nda 3 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi. Bordo-mavililer grubunda bir sonraki maçını 13 Ekim'de Trabzon'da Monaco ile oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.