Trabzon'da gezilecek yerler listesi!

Mekanlar 07.09.2022 - 19:34, Güncelleme: 07.09.2022 - 19:34
 

Trabzon'da gezilecek yerler listesi!

Trabzon'da gezilecek yerler listesi!

Trabzon'da gezilecek yerler listemizin başında Çaykara, yıllar içerisinde birçok farklı medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Trabzon'un geri kalan kısmı gibi sık ve yemyeşil ormanlarla kaplı olan Çaykara, sessiz, sakin ve huzurlu bir gezi yapmak isteyenlerin uğrak noktası olmuştur.  Çaykara'dan sonra gezebileceğiniz, Çaykara'ya sadece 20 Kilometre uzaklıkta olan Uzungöl, sene içerisinde birçok yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmekte. Trabzon'un sembolik hale gelen mekanlarından birisi olan Uzungöl, etrafı yüksek dağlar tarafından çevrilmiş görenleri büyüleyen bir yapıya sahiptir.  Trabzon'un sahil ilçelerinden birisi olan Akçaabat, dağlık bir alan kurulmuştur. İçerisinde birçok dereyi barındırmakta olan Akçaabat, turistik olarak da yoğun ilgi görmektedir. Tıpkı diğer Karadeniz ilçeleri gibi Akçaabat'da yılın dört mevsimi yağış almaktadır. Çal mağarası, 8 Kilometre uzunluğu işe dünyanın en uzun mağaralarından birisi olma özelliğini taşımaktadır. Güzel bir keşif gezisi için Çal mağarasını tercih edebilirsiniz. Trabzon'da gezilecek yerler listemizde yer alan ve en sembolik mekânlardan birisi olan Sümela manastırı, Trabzon Maçka'da yer almaktadır. Şehir içi ulaşım ve biraz yürüme mesafesi ile Sümela manastırını ziyaret etmeniz mümkün.
Trabzon'da gezilecek yerler listesi!

Trabzon'da gezilecek yerler listemizin başında Çaykara, yıllar içerisinde birçok farklı medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Trabzon'un geri kalan kısmı gibi sık ve yemyeşil ormanlarla kaplı olan Çaykara, sessiz, sakin ve huzurlu bir gezi yapmak isteyenlerin uğrak noktası olmuştur. 

Çaykara'dan sonra gezebileceğiniz, Çaykara'ya sadece 20 Kilometre uzaklıkta olan Uzungöl, sene içerisinde birçok yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmekte. Trabzon'un sembolik hale gelen mekanlarından birisi olan Uzungöl, etrafı yüksek dağlar tarafından çevrilmiş görenleri büyüleyen bir yapıya sahiptir. 

Trabzon'un sahil ilçelerinden birisi olan Akçaabat, dağlık bir alan kurulmuştur. İçerisinde birçok dereyi barındırmakta olan Akçaabat, turistik olarak da yoğun ilgi görmektedir. Tıpkı diğer Karadeniz ilçeleri gibi Akçaabat'da yılın dört mevsimi yağış almaktadır.

Çal mağarası, 8 Kilometre uzunluğu işe dünyanın en uzun mağaralarından birisi olma özelliğini taşımaktadır. Güzel bir keşif gezisi için Çal mağarasını tercih edebilirsiniz.

Trabzon'da gezilecek yerler listemizde yer alan ve en sembolik mekânlardan birisi olan Sümela manastırı, Trabzon Maçka'da yer almaktadır. Şehir içi ulaşım ve biraz yürüme mesafesi ile Sümela manastırını ziyaret etmeniz mümkün.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.